Brojta Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Zdravím, mám takový zvláštní problém. Mám 1.4 benzín 55kW, r.v. 1994. Asi před týdnem se mi začala pravidelně stávat taková nepříjemnost. Nastartuju motor, krásně běží, jedu, ale po chvíli motor prostě zdechne, ne pozvolna, ale prostě jedu, bác a motor ihned stojí pak ho nemůžu chíli natočit, většinou po nějáké době nastartuje a bez problému běží. Neví někdo čím by to mohlo být? Citovat
Guest SB Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Skus čerpadlo v nádrži - vyčisti sitko, vymeň palivový filter. Citovat
Tomáš Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Viděl bych ten \"bác a nejde\" tak, že tam nejde palivo. Může být cokoliv kontakty možná nějaké čidlo. Chce to jít systematicky a hledat. Když nejde natočit jde tam palivo? Točí čerpadlo? Je spouta možností...... Citovat
Brojta Odesláno 26. červen 2010 Autor Odesláno 26. červen 2010 hele, řekl bych, že v autech se dobře vyznám, veci typu něco vyčistit mám dávno za sebou, takže většina čidel na motoru je nová, čerpadlo taky nové, sítko v nádrži čištěné a veškeré filtry po výměně. Ano i benzín tam jde, ale nenaskočí. Jo svíčky taky, aby pak někdo neřekl vyměň svíčky Ptám se protože já už nevím čím to, a je to dosti nepříjemné zůstat trčet někde v křižovatce Prostě jede, zdechne, nejde natočit a po nějáké době zas frčí v poho Citovat
sojak Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 mám teď stejnej problém. Motor 1.6 65kw vyřešil si to nějak nebo neví někdo ? Citovat
Maverick Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 sojak: Předpokládám, že všechny běžné věci jsi už zkontroloval, takže přejdu rovnou na vyšší level :-) Zkontroluj si, jestli když auto nejde natočit jestli hází jiskru a jde tam palivo. pokud ne, je téměř s jistotou v háji speed senzor. Mrkni na scháma, je to položka 1313. http://peugeot.mainspot.net/wiring405/xu5m3z.shtml Je umístěnej na převodovce a jde do něj tlustej černej kabel se stíněním a má tušim zelenej tří nebo čtyřpinovej konektor (nepamatuju si to přesně. Občas ho stačí jen očistit, pokud nepomůže, tak výměna. Citovat
vasekk Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Ahoj vyděl bych to na novej snímač polohy škrticí klapky. Citovat
sojak Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Díky. Dneska bylo vše v pohodě tak uvidíme kdy se to stane znova. Jestli vůbec. Aspoň vím za čim jít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.