Guest Lubk0 Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Kamarat kupil 407 SW 12/2006 1.6 HDI ... Auto po nastartovani vyhodi hlasku depollution system fault a cely cas svieti kontrolka na palubke ... Auto ide pritom skoro stale uplne normalne, priemerna spotreba je 5,6 litra na 100 ... Ale raz za cas strati vykon, a ide max 130 km/h a je lenive ... Ked auto poriadne prevetral, po max otacky, tak na druhy den mu cca pol dna kontrolka nesvietila ... Nepomohla ani draha nafta, a rozmysla ze da este aditivum ... Neviete cim by to mohlo byt ? Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Môže to byť x vecí. Koľko má nabehané? Možno upchatý fap. Citovat
Guest SB Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Skúsil si sa previesť niekde väčšou rýchlosťou? Skús to trochu prehnať - mohlo by to pomôcť. Pravdepodobne veľa jazdíš po meste. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Najazdenych ma 178 tis. KM ... Malo by to sedet, aj podla service boxu ... Ja som s tym siel 1,2,3,4 do cca 5 tis. OT a potom 5 tka ... Potiahol som na cca 170-180 km/h ... A zatial bez zmeny ... Fap filter nepise nahodou ANTIPOLLUTION FAULT ? Nemoze to byt aj EGR ventil ? Dia ukaze presne co to je alebo nie ? Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Mala by to byť tá istá hláška. Ak fap ešte nemenil, tak to bude ono. Prejavy tomu nasvedčujú. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 No lebo co som tak proste cital po nete, tak ANTIPOLLUTION FAULT bol pre FAP, a DEPOLLUTION FAULT bolo nieco ine Nepoznate niekoho na zapadnom SK co robi FAP Filtre ? Asi najlepsie odstranit, pokial to pojde, resp co vyjde najlacnejsie ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.