Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, postupne sa mi zacal objavovat cudny zvuk niekde z dolnej casti asi B stlpikov a mozno aj C. Neviem presne identifikovat to miesto. Prejavuje sa to napr ked prechadzam nejakym spomalovacom, alebo pomali prechadzam jamou v ceste a podobne. Ide o praskavy/klepotavy zvuk, ako keby sa krutil ram alebo nieco. Neviete mi poradit co to moze byt? Ide o 3 dv. 206 1,4 rv 2006, na karoserii nie je vidiet ziadne viditelne poskodenia. Dakujem za rady a nazory.

Odesláno

asi si myslel naprava, ze? neviem, nemam to ako zistit.. som typ ze ked sa nieco potentuje, tak to hodim do servisu lebo sa mi s tym nechce babrat takze pohladom neviem zistit kde je problem a do rozoberania si netrufam.. dvere sa zatvaraju ok, tam problem asi nebude, hovorim, skor to bude nejaky problem tam niekde okolo spodku auta, hlavne sa to oziva pri prejazdoch nerovnosti, alebo ked je kriva cesta a auto sa trochu musi skrutit.. preto chcem najprv aspon priblizne zistit co to je, aby som zbytocne nesiel do servisu a necaloval peniaze ked to bude hovadina ktoru ani riesit netreba.. momentalne mi lezie na nervy ten zvuk kedze to auto ma len 4 roky a najazdenych sprostych 35 tisic km.... to je hadam trochu skoro na nejake zavaznejsie technicke problemy..

Odesláno

Tohle mi začalo dělat,když jsem jednou převážel v autě větší kus a musel jsem odklopit zadní sedačky,po zaklapnutí sedaček začlo vrzání,po delší době jsem přišel na to že to dělá ten zámek sedaček,zkus je odklopit a pojezdit s odklopenýma,pokud přestane vrzat tak je to tím.

Odesláno

zdravim.....ja mám podobný problem, som to tu už par krat spomýnal ale nedostalo sa mi ešte odpovede

Vždy ked prejdem po nerovnosti najmmä predným pravým kolesom tak sa mi ozve taky štrngotavý zvuk. Zvuk ide niekde spod auta pretože ho je počuť len pri otvorenom okne a vypnutom radiu. Je to taky štrngotavý zvuk ako ked zatrasete zväzkom kluči alebo niečo podobne. Mám podozrenie, že by to mohlo byť rosipaným katalizatorom, pretože emisie mám tiež nahovno :D

Jedná sa o 206 čo mám napíasnu dole v profile

Odesláno

zaxon, sedadlo to urcite nebude, zvuk vychadza mimo interieru..

winco, no neviem ci to je strngotavy zvuk, mne to skor pripomina praskanie kovu alebo nieco take... a neviem ci na aute s 35 tis. km moze uz odczadzat katalizator.. skor nie ako ano.. ja skor podozrievam ze sa nejak kruti karoseria a niekde je horsi zvar a tam to nejak hrkoce.. ale to je len moj odhad..

[upravil dne 26/6/10 Saaw]

Odesláno

nie, to je v pohode.. ja som myslel ze tipujes co moze byt problem u teba aj u mna.. kludne mozu ludia radit aj k tvojmu problemu.. len zatial nepadlo realne riesenie.. tak uvidime ci sa niekto najde co bude vediet co tieto zvuky jak u teba tak u mna znamenaju..

Odesláno

tak ja som to tu už par krat riešil a nikto mi zatial neporadil :( ale jedine čo ma tak napadlo je vyhodiť kat a dať tam trubku ale to ma momentálne trochu ešte čas :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...