Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nedávno při brždění začalo auto malinko plavat, tak jsem omrknul kola a pravý zadní bylo mokrý. Po sundání bubnu jsem zjistil že chčije váleček. Tak sháním kde se za rozumnou cenu nechá sehnat dobrá replika (peugeot 1400,-). Jo je to bez ABS.

Odesláno

2tomyka: Šlápneš na brzdy a cejtíš že ujíždí zadek. Prostě to nebrzdí jak má.

Tak je to snad OK. Rozebral jsem to a vyměnil gumičky na prasátkách. Sice byli škodovácký, ale pasovali. Cena 10,- Kc.

Odesláno

Gumicky jdou sehnat primo na typ auta a brzd. Mimochodem i na spojkove valce i na hlavni brzdove. Dela to firma Frenkit.

Takze staci napsat typ auta, brzd. system a prumer valecku. Davat tam ze zmrdivozu skodovky nedoporucuju.

:papa

Odesláno

Já jsem to prostě rozdělal, vyndal těsnění a v obchodě porovnal. Jinak jsem po rozdělání zjistil že ve válečku byl pěknej humus, kterej to všechno nejspíš zavinil. Po očištění lihem vypadalo vše OK. Váleček jsem si testnul, že sem ho stáhnul svorkou a párkrát silně sešlápnul. Tak doufám, že to vydrží až se to bude hýbat.

[Editován dne 31/10/04 Dave_k]

Odesláno

Já kupoval loni prasátka na 405 a stálo jedno něco kolem 350,-. A byly originál od Lucase. Gumičky mi taky dlouho nevydržely. Kontakt na ně je Pikrtova 7/1314, 140 00 Praha 4, tel: 261 211 527, 261 211 378, mobil: 603 247 788

Odesláno

teď koukám do chytrý knížky a co si tak pamatuju,když jsem to měl rozebraný,tak tam mám Girlingy.Taky stojí něco kolem sedmy stovek,sice trochu chčijou,ale ještě něco musej vydržet.A když ne tak holt blbej den.Udělám rozborku a uvidim co s tim.

Odesláno

lukasy jsou levnejsi. Ja tam měl bendix a koupil jsem je okolo 900,- kus. zkoušel jsem vyměnit jen gumičky, ale vydrželo to jen chvilku a potřeboval jsem jezdit a hlavně brzdit tak jsem to radši vyměnil celé na obou kolech, ale od té doby mi občas píská jeden buben (kov na kov) jak ta čelist drhne bokem o buben, asi jsem to spožil nějak šejdrem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...