Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jde asi o 406ku, ale dej si to alespon do profilu.

Může to být uložení, nebo nějaké čepy, zvedni auto a zkoukni to ze spoda.

Odesláno

ano ide o 406 a manil som tycku riadenia capy aj spodny cap aj gumi na ramene .

ten zvuk ide z hornej casti tlmica a ked auto dam na dvihak tak nic ticho a vsetko v poriadku uz si s tym neviem rady a uz som bol asi v 4 servisoch a aj to poculi ked som isiel autom no na dvihaku ticho.

Odesláno

Když se to zvedne, tak se uložení tlumiče uvolní, podle mě pak nemá co mlátit. Já má kovové klepání z pravé strany, při přejezdu sebemenší nerovnosti, po zvednutí auta se taky nic nenašlo. Horni uložení už mám doma, jenom ho tam dát.

Odesláno

ja posledni asi tyden pozoruji co popisuje milanF1 mala nerovnost mala rychlost a take slabe klepani od praveho predniho kola. vozil jsem prazdnou basu se sklem myslel jsem ze klapou flasky o basu vyndal jsem ji a dela to porad vybral jsem vse z kufru prihradky kastliku a porad to klepe jen takove slabe klepani pri vyssich rychlostech neni slyset pres motor. Zkousel sem na zemi cloumat s kolem i s predkem mel jsem to i zvedle ale porad nic uz jsem zoufaly to klepani mi leze na nervy. moc tomu nerozumim ale myslim si ze to bude cep. Pak me jeste napadlo jestli by to nemohla byt primo poloosa mel jsem na ni pred rokem a pul spadenej motor a byla vyspravovna tak jestli neni neco tam :(

Odesláno

Benžík, pleswi mluví o předku, tam stabilizační tyčka je, ale touto u mě není. Já s tím jezdím dost dlouho a dělá to při jakékoli rychlosti. Mám takové dva poznatky, když jsem auto pustili ze zdviže a jel jsem domů, tak to tolik neklepalo, ale jakmile jsem se otáčel na zahradě (skoro plný rejd), tak to zase začalo. Druhý poznatek mám, že jsem za docela silného deště po dálnici, když jsem sjel, tak nic neklapalo, po pár km a několika větších nerovnostech to opět začalo - asi se do uložení dostala voda a fungovala jako tlumič. Dále jsem vypozoroval při malé rychlosti (při větší to nejde), že při přejezdu větší nerovnosti třeba zadním kolem (výjezd z garáže, přes rám vrat), tak mi to klepe na předku.

Navíc na technické ani v servisu na příčinu klepání nepřišli, takže s největší pravděpodobností uložení.

Odesláno

ja bohuzel nemuzu posoudit jestli to dela i ve vetsich rychlostech. prece jen auto uz je docela stary a ne moc dobre odhlucneny, takze pak pres motor, provoz, a svistot vzduchu neni uz moc slyset, jestli to dela i nadale, ale predpokladam ze ano. spis me prekvapilo, ze kdyz sem projel vetsi vymol tak jsem to nezaslechl zatimco kdyz jedu zdanlive po rovine a jsou jen drobne nerovnosti tak to opravdu zni, jak kdyz poskakuji flasky prazdne v base takovy ten tupy naraz pradneho skla o plast :(

EDIT: tak uz vim čím to nebo spis co tomu tak nějak asi je. nedalo mi to dneska sem to zvednul znova cloumal jsem az jsem vycloumal je to predni prave kolo a ma malou vuli pri uchopeni 14:45 a \"cloumani\" takze cep rizeni nebo neco takovyho ?? v kazdem pripade mam auto ode dneska na takove mensi GO motoru. tesneni, simergy, kanalek, krouzky, pretesneni vany a mozna i vymena rozvodovyho remenu pac je totalne zprasenej od oleje. melo by to byt ve stredu hotovy pres vikend bohuzel jede nekam na zavody, takze na to nema cas. Rikal sem tomu chlapkovi i o tomhle problemu a rikal ze se na to mrkne a asi to vymeni rovnou taky. tak snad na to nezapomene :)

[upravil dne 24/6/10 pleswi]

Odesláno

Já to uložení budu rozebírat o víkendu, nebo příští týden, určitě dám vědět, zda to tím bylo ... ale běda jest-li ne, stálo mě 1200 Kč :bacha

Odesláno

ja si sam na hrabani do mechanickejch casti auta krom takovych tech veci jako je vymena kol zarovek kapalin a kotoucu a asi i desticek netroufnu. co se tyce elektroniky tak na tu se tesim az si v lete najdu cas a celou ji proberu, pac mi nesviti pulka palubky plus jsem sehnal externi otackomer a kabely ve dverich jsou taky v cudu. pak jeste kabely u moturu jsou nekery dost spatny hlavne me zlobi kabel a mozna cely cidlo co je u vzduchu. holt kuny jsou premnozeny a to ja vypadaj pogumovany casti sveci o tom ze jim francouzska guma chutna. pokud mi spravi i ten cep bo co to je tak urcite dam vedet jestli to pomohlo a pripadne na kolik to vyslo. jinak mam dojem ze pokud se to vykla do strany to kolo respketive ma tam vuli tak to lozisko nebude to by delalo spis pri vyklani nahoru dolu a nebo pri narazech vertikalnich ale na to me nenapada poradne jak to zkusit jedine na spalek a chytnou kolo ze spod a prudce s nim trhnout vzhuru :/ ale ber to z rezervnou sem automechanik asi jako koza ridic nakladaku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...