Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte, včera jsem konečně sehnal nový motorek sahary. po zapojení se okamžitě začal točit. přestane se točit po zapnutí klíčku a nastartování, to se mi zdá, že funguje jak má. Zapnu klimu a točí se pomalu atd...

Ale jak auto chcípnu a vyndám klíček, tak se roztočí na plný výkon a nepřestane, nechal jsem to a vybilo mi to baterku.

Nevíte kde by mohl být problém?

Odesláno

relé tam nemám, je to tam prej řešený jinak, dokonce ta sahara má 5 kontaktů

a kdyby přeci, tak by se to točilo i když dám klíček, ne? s klíčkem se chová normálně

Odesláno
Původně zaslal: pp205

mas 2002 a vyse a tam jsou jine vetraky ktere ovlada BSM a ty tam mas vetrak stary ktery ovlada RJ primo. proto se toci

ty jo, už takhle mi dalo práci sehnat jinou, protože má kontakt takovej 5-ti kolík, nesehnatelný a ještě tohle? Myslel jsem, že ty motory s tímhle kontaktem jsou stejný ...

tak koukám, že budu muset jít asi do novýho :roll

Odesláno

nejaky typy pasovaly z 407

Původně zaslal: kveton

Původně zaslal: pp205

mas 2002 a vyse a tam jsou jine vetraky ktere ovlada BSM a ty tam mas vetrak stary ktery ovlada RJ primo. proto se toci

ty jo, už takhle mi dalo práci sehnat jinou, protože má kontakt takovej 5-ti kolík, nesehnatelný a ještě tohle? Myslel jsem, že ty motory s tímhle kontaktem jsou stejný ...

tak koukám, že budu muset jít asi do novýho :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...