Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tak jsem si projel diskuzi a přidám svůj názor. Všeobecně mají lídé na realitní kanceláře negativní názor, protože v nich vidí většinou pouze další nutnost vydat nějaké peníze navíc. Přidáme-li k tomu RK typu MM apod. - hyeny na trhu s nemovitostmi, čili ´naval provizi a nazdar´ není se čemu divit. Ale není RK jako RK a většina lidí nekupuje denně nemovitosti jako rohlíky v krámě. A zde může nastat spousta problémů o kterých nemá laik ani páru! A od toho je tady RK (tedy měla by být) aby vás kupující, stejně jako vás prodávající těchto problémů ušetřila. Že za tuto službu bude něco chtít je jasný, nikdo nedělá nic zadarmo. Otázkou je, za kolik a jak dobře to dělá...

Odesláno

Ricky001: pokud RK opravdu poskytne to, co slibuje (tj. minimalne pravni servis, ktery opravdu chrani i zajmy jejich klientu - kupujiciho a prodavajiciho, a ne pouze zajmy RK), tak si svoji provizi jiste zaslouzi. Ovsem dej mi vedet, az na nejakou takovou narazis... zatim jsem narazil jen na RK, ktere bohuzel o pravnich strankach prodeje nemaji ani paru, smlouvy jim zrejme pripravoval doma pravnik s titulem od pane Kindla nebo je stahnuli kdesi z internetu, jsou schopni ve smlouve pozadovat platbu v hotovosti pro castky od 0.5M nahoru (coz je nezakonne), atd... a to jsme pri jednani s jednou z nich meli to stesti, ze byli aspon rozumni a akceptovali smlouvy pripravene nasi pravnickou.

Ale verim tomu, ze i zde se najdou solidni RK - jen by to chtelo ty nesolidni vykopat. A bohuzel, prave proto ze byt se prodava jednou za cas, tak temto RK vlastne nezalezi na tom jestli klient bude spokojen - stejne se dvacet let nevrati.

Odesláno

For Vvitty: manželka v jedné RK pracuje, takže mám možnost to porovnat z obou stran. Ta její RK je poměrně malá, ale s tradicí cca 15 let, takže si zakládají na svém know-how ... a lidi se k nim vracejí. Tak to má být. Ale účtovat si provize třeba 2x jednou od prodávajícího, druhou od kupujícího, nebo nabízet nemovitost aniž by o tom prodávající věděl apod. praktiky, které jsou dnes velmi běžné, staví RK do stínu.

Odesláno

jj, taky jsem v jedne delal a uz nikdy vice, na koupi nemovitosti mam financniho poradce, ktery mi vse zarizuje, vc. smlouvy sepsane notarem apod.

Odesláno

Já dělám makléře jen na vedlějšák,protože na HPP je to riziko.Mlžete vydělat a taky nemusíte.Ale jinak špatnej job to není. Pokud pracujete jak máte, lidé se k vám vracejí a soporučí Vás známejm a pak víte, že to co děláte, je dobré a čestné. Bohužel, to nemůže říct každý makléř.

Odesláno

Ricky: pocitam, ze bude taky dost rozdil mezi RK na \"malem meste\", kde se uzivi ve vysledku dve, mozna tri, a pokud jedna bude delat podrazy tak skonci protoze se to rychle rozkrikne - a mezi realitkou pusobici v Praze, Brne nebo jinych velkych mestech, kde se to tak nejak ztrati.

Kovma: nerikam, ze je kazda stejna ;-) jen by me zajimal kontakt na nejakou opravdu slusnou, ktera pusobi v Praze. A ten zajem myslim opravdu ;-)

Odesláno

Vvitty:

Pokud máš zájem,kontaktuj pana Jindráka na níže uvedeném telefonním čísle.Je to ředitel naší pobočky v Praze a až ho poznáš,tak sám posoudíš.Je to super chlap.Když s ním budeš mluvit,řekni mu,že Ti dal číslo M.Kováč z Táborské pobočky,on už bude vědět.

Tel.: 608 215 956

[upravil dne 24/6/10 kovma]

Odesláno

Tak posledni update je, ze schuzka s majitelem develop. firmy je v pondeli. Jsem napnuty jak ksandy, jak to hle cele dopadne.

kovma: je ta vase realitka v asociaci RK?

Odesláno

f3Rd@ : Pokud byla naše matřská společnost realitní kancelář Level Europe, tak ano.Tato realitka je v ARK. Nyní jsme se osamostanili a EUROLINK je samostatná společnost. Nevím zda má ředitel EUROLINKu v plánu se zapsat do ARK.Mohu to zjistit.

Odesláno
Původně zaslal: kovma

f3Rd@ : Pokud byla naše mateřská společnost realitní kancelář Level Europe, tak ano.Tato realitka je v ARK. Nyní jsme se osamostanili a EUROLINK je samostatná společnost. Nevím zda má ředitel EUROLINKu v plánu se zapsat do ARK.Mohu to zjistit.

Odesláno

Ahoj, tak vypada to snad na dobry konec. Domluvil jsem se primo s majitelem develop. firmy. Ted uz jen dotahnout do konce financovani a je to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...