filas1 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Myslím, že stačí zastavit, protože obraz se taky přepne až po rozjetí. Citovat
Sasula Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 tohle jsem zkousel a v 807 si musis vybrat budto budes moci radio ovladat ze stredovyho panelu a nebo MP3 z USB... je to na stejnym konektoru Citovat
bibo807 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 nj jenže jak na stualarm nakupovat když nedělam autoelektro a chce to po mě registraci jako firma Citovat
bibo807 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 tak vyřešeno našel jsem jinou firmu kde neni problem s koupi 1ks tak to beru asi od nich... Citovat
bajza206 SW Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Původně zaslal: bibo807 tak vyřešeno našel jsem jinou firmu kde neni problem s koupi 1ks tak to beru asi od nich... a co jsi koupil jsem zvědavej:aut Citovat
bibo807 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Původně zaslal: bajza206 SW Původně zaslal: bibo807 tak vyřešeno našel jsem jinou firmu kde neni problem s koupi 1ks tak to beru asi od nich... a co jsi koupil jsem zvědavej:aut bohužel asi nic vlezdla mo do toho nečekana investice takž až za 14 dnu:nevim Citovat
bibo807 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 ja mam dr3 takže jen ten převodnik na usb k radiu...ja nejsem zas tolik naročny abych měl dvd v autě..sice najedu 25tkm ročně ale kratke trasy takže se mi to nebvyplati ty investice Citovat
filas1 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Mohl bych ti ten prevodnik sehnat mozna levneji, napis za kolik ho muzes koupit. Jaky ze mas radio? Citovat
bibo807 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Původně zaslal: filas1 Mohl bych ti ten prevodnik sehnat mozna levneji, napis za kolik ho muzes koupit. Jaky ze mas radio? mam rd3 a pčevodnik mam za 22OO se všim Citovat
bibo807 Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Původně zaslal: filas1 Ja ho muzu mit za 2000 ok dik ja se pak teda ozvu kdyžtak:super Citovat
mablees Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 omlouvám se , ale nějak to nepobírám mám 807 s RT3 , changer nebo v radiu přímo z CD i mp3 . . A vy teď řešíte USB píchnout do radia a pouštět Audio nebo VIDEO ? Chápu to dobře ? Takže když zakoupím to co tady čtu za 2 tis. tak mě to tak pošlape jo ? Včetně ovládání pod volantem ? Jestli jsem úplně mimo s dotazem tak se omlouvám Citovat
filas1 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 RD3 a RT3 je bohuzel uplne neco jineho, k navigaci RT3 tahle krabicka nejde. Ale mohl bys pouzit treba tuto krabicku: http://www.stualarm.cz/produkt/80238-usb-multimedialni-prehravac/ a pak muzes prehravat audio i video, ale ovladani jen s prilozenym ovladacem. Citovat
MotoMoto Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 Já to vyřešil externím hard diskem v vlastním displejem a ovládáním a výstupem Audi Video. Takže připojím přes Cinch na Aux vstup a jede to, hlasitost ovládám pod volantem a výběr skladeb na displeji toho HDD. A paráda. Disk má 40 GB takže se tam vejde muziky dost. A když chci tak si na tom displeji (12 cm úhlopříčka) pustím i film a zvuk jde do repráků přes rádio. Citovat
bibo807 Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 koupil jsem si na RD3 ten převodnik a za 1800,- novy jenže par dnu to jelo dobře a ted se zapne ale hned zase vypne nepřehrava hudbu ale na dislpleji radia pořad ukazuje že přehrava a zvuk nikde..muže byt problem s ukostřenim nebo kde Citovat
Benžík Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Původně zaslal: MotoMoto Já to vyřešil externím hard diskem v vlastním displejem a ovládáním a výstupem Audi Video. Takže připojím přes Cinch na Aux vstup a jede to, hlasitost ovládám pod volantem a výběr skladeb na displeji toho HDD. A paráda. Disk má 40 GB takže se tam vejde muziky dost. A když chci tak si na tom displeji (12 cm úhlopříčka) pustím i film a zvuk jde do repráků přes rádio. Jaky typ mas ten hdd a jak je to se zivotnosti pri pouzivani v aute? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.