Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: bajza206 SW

Původně zaslal: bibo807

tak vyřešeno našel jsem jinou firmu kde neni problem s koupi 1ks tak to beru asi od nich...

a co jsi koupil jsem zvědavej:aut

bohužel asi nic vlezdla mo do toho nečekana investice takž až za 14 dnu:nevim

Odesláno

ja mam dr3 takže jen ten převodnik na usb k radiu...ja nejsem zas tolik naročny abych měl dvd v autě..sice najedu 25tkm ročně ale kratke trasy takže se mi to nebvyplati ty investice

Odesláno
Původně zaslal: filas1

Mohl bych ti ten prevodnik sehnat mozna levneji, napis za kolik ho muzes koupit. Jaky ze mas radio?

mam rd3 a pčevodnik mam za 22OO se všim

Odesláno

omlouvám se , ale nějak to nepobírám :myslim

mám 807 s RT3 , changer nebo v radiu přímo z CD i mp3 . .

A vy teď řešíte USB píchnout do radia a pouštět Audio nebo VIDEO ? Chápu to dobře ? Takže když zakoupím to co tady čtu za 2 tis. tak mě to tak pošlape jo ? Včetně ovládání pod volantem ? Jestli jsem úplně mimo s dotazem tak se omlouvám :mad:

Odesláno

Já to vyřešil externím hard diskem v vlastním displejem a ovládáním a výstupem Audi Video. Takže připojím přes Cinch na Aux vstup a jede to, hlasitost ovládám pod volantem a výběr skladeb na displeji toho HDD. A paráda. Disk má 40 GB takže se tam vejde muziky dost. A když chci tak si na tom displeji (12 cm úhlopříčka) pustím i film a zvuk jde do repráků přes rádio.

• O 4 týdny později...
Odesláno

koupil jsem si na RD3 ten převodnik a za 1800,- novy jenže par dnu to jelo dobře a ted se zapne ale hned zase vypne nepřehrava hudbu ale na dislpleji radia pořad ukazuje že přehrava a zvuk nikde..muže byt problem s ukostřenim nebo kde

Odesláno
Původně zaslal: MotoMoto

Já to vyřešil externím hard diskem v vlastním displejem a ovládáním a výstupem Audi Video. Takže připojím přes Cinch na Aux vstup a jede to, hlasitost ovládám pod volantem a výběr skladeb na displeji toho HDD. A paráda. Disk má 40 GB takže se tam vejde muziky dost. A když chci tak si na tom displeji (12 cm úhlopříčka) pustím i film a zvuk jde do repráků přes rádio.

Jaky typ mas ten hdd a jak je to se zivotnosti pri pouzivani v aute?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...