Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj!Vůbec nevím,jak to na takovém fóru chodí,ani nevím,jestli mi někdo z vás odpoví,ale jsme už úplně na nervy!Mám týden 206 r.v.2007 a vcera jsme zjistila,že se mi samo otevírá autíčko?!Zamknu centrálem,zkontroluju,za hodinu přijdu a auto otevřené!Zkouším znovu klíčem,přijdu zachvili a auto otevřené!!!???Dnes to samé!Ale pouze v mém městě,předvedu to u přítele a auto zamknuté celou noc!?Co s tím?Máte někdo zkušenost?

[upravil dne 21/6/10 Romana206]

Odesláno

Asi určitě, teda alespoň o ni nevím. Chtěl jsem poradit rozhýbat táhla, nebo se mrknout někam kolem nich. Mě se stalo, že jedno z nich bylo nakřivo a trochu drhlo o tapec...ale tohle ten případ nebude. :myslim:)

Odesláno

Taky jsem si říkala,zda není možné,že by měl někdo stejnou frekvenci,stejné klíče,jak byla ta aférka u škodovek,tak jsem kukala na 206 okolo,jedna stala kousek vedel,taky 2007,ale k te se majitel ani nepriblizil a moje auto se odemklo,pak prijela druhá 206,ale majitele jsem pozorovala a když odemykal,moje auto nereagovalo,takže tím to asi nebude?!

Odesláno

Ahoj, tak tuhle srandu jsem zažil na vlastní kůži. V mém případě to byl problém shodného \"klíče\" resp. DO k autu parkujícího o pár desítek metrů dál. Funguvoalo to asi tak. Zaparkoval jsem a pomocí DO zamkl. O 10 m dál zaparkované auto se odemklo. Měl jsem tu kliku, že když majitel toho druhého auta přišel k vozu a odemkl tak valstně zamkl, v domění, že DO nazareagovalo tak to zopakoval a tím si odemkl a mě se auto zase zamklo. Bohužel to funguje jen na omezenou vzdálenost. Je tedy pravděpodobné, že se jedná o stejný problém jen s tím, že když majitel druhého auta zjistí u auta, že se mu neodemklo tak DO použije v bezprostření blízkosto vozu a k tomu Vašemu už signál nedosáhne a tím pádem zůstane odemčené.

ALE JE TO JEN JEDNA Z MOŽNÝCH VARIANT

Může to být i vadná ústředna DO.

Ahoj

[upravil dne 21/6/10 FrantaCV]

Odesláno

v jednom foru píšou toto

OK, podobný psí kusy mi to dělalo, když byla slabá baterka v dálkovém ovladači. To jsem vůbec nedokázal uzamknout auto a i klíčkem to dělalo kraviny. No po výměně baterie se vše sesynchronizovalo a bylo OK. Tak jestli, toto zkus.

v jinym foru zase píšou toto

zkus se podívat, jestli máš u obou předních dveří dobře nastavený (nesmí být moc utopený) tlačítka, kterýma se zamykají dveře zevnitř auta. pokud je moc utopené, tak se po zamknutí auto odemkne, zámky nedojedou do krajní polohy. Další možnost je přerušení drátů v průchodkách do předních dveří, popřípadě mikrospínač přímo v zámku dveří.

a ještě sem něco našel tady

[upravil dne 21.6.2010 vendi.stejskal]

Odesláno

FrantaCV:

A to druhé autíčko byl taky peugeot nebo jiná značka?Opravdu se mi to děje jen na našem parkovišti u domu,dnes jsem převezla auto naj iné parkoviště cca 200 m daleko a zatim je zamkle!

Odesláno

Keď sa to otvára len na jednom mieste ako píšeš a inde to nerobí zisti si aký vysielač poprípade vykrývač máš v okolí. Ten to môže tiež spôsobiť.

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

A proto je dobré nemít tuctovou fabii :)

S tím nelze než souhlasit.

Nicméně, kamarád se nedávno chlubil, že pořídil nové auto. A když přijel s Fábií, zeptal jsem se ho kde to auto má (urazil se)

Odesláno
Původně zaslal: Romana206

FrantaCV:

A to druhé autíčko byl taky peugeot nebo jiná značka?Opravdu se mi to děje jen na našem parkovišti u domu,dnes jsem převezla auto naj iné parkoviště cca 200 m daleko a zatim je zamkle!

Jj taky. Tohle oravdu ukazuje na hloupou shodu náhod a stejný kód DO. V servisu se dá přeprogramovat.

[upravil dne 21/6/10 FrantaCV]

Odesláno

Viděli. To je většinou taková sebranka, až člověku zůstává rozum stát, na druhou stranu je aspoň co předjíždět. O podnikatelích ve \"sportovní\" oktávce v TDIčku se snad ani nemá cenu zmiňovat. :D:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...