martin.grif Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 ahoj.potřebuju jestly se někdo z váš kdo má elektrické zavírání kufru na novém modelu může mrknout, jestly tam jsou vedle pístů také průžiny, které by držely kufr otevřený.vím , že na starém modelu byly,ale tady je nemám.tedka mi začal padat kufr, otevře se a hnedka se zase zavře. jde mi o to jestly mi jen odešli ty písty, nebo mi tam taky chyběj ty pružiny a proto se písty unavily.děkuji moc za info. Citovat
jofo Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Vcera som to pozeral a nie su tam ziadne pruziny, iba tie piesty-tlmice. Pravdepodobne bude nejaky nafigu. Este v tom motorceku co pohana viko je nejaka spojka ci co co drzi viko a ked chces rucne zavriet tak sa to uvolni od motorceka ci co. Citovat
martin.grif Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 jj díky za info.včera sem to rozral a zjistil sem, že je jedna plynový vzpěra špatná. Citovat
martin.grif Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 přesně tak...jinak pro info ty vzpěry stojí jeden druh 2300kč a druhý typ 600kč Citovat
lungo1 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Tak me to taky jen odskoci ale predevcirem stala celej den na slunicku a jak to bylo rozzhavene tak se stal zazrak a kufr mi vyjel az na horu tak sem se zaradoval ale opet jen vycvakne. Citovat
martin.grif Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 stačí koupit nový plynový vzpěry a je po problému....na old model stojí kolik 430kč Citovat
shwaara Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Mně po koupi jen odskakoval, ale pak jsem v kufru vezl kola, která jsem natlačil na boky kufru trochu silou, lehce jsem jimi promáčkl bok kufru a od té doby to lítá nahoru dost rychle Dokonce i když je na kufru voda, tak se pomalu otevře. Asi jsem to za ten rok rozchodil, protože určitě otvírám kufr o dost častěji než minulý majitel. Citovat
martin.grif Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 tak ti to spíš někde možná dřelo o ty boční tapecírunky Citovat
shwaara Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 To by asi bylo slyšet.... Možná jen náhoda, ale fakt to od té doby běhá dobře. Citovat
lungo1 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Byl by nejaky navod na vymenu tech plynovych vzper?? Citovat
miko-art Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 tiež by som si chcel kúpiť nové plynové vzpery a vymeniť, bude to na parkovisku pred Teskom frajerinka, keď otvorím kufor cez diaľkové ovládanie. Myslím, že výmena nebude až taká ťažka, stačí si ľahnúť do kufra, dať dole tapacírung a ... (pravú vzperu dokonca vidno priamo cez tie mriežky v tapacírungu). Ale uvítal by som aj ja nejaký návod. Citovat
martin.grif Odesláno 17. červenec 2010 Autor Odesláno 17. červenec 2010 vyměnit je to úplně jednoduché...na stranách mají takový plíšky který se musí odtáhnout a pak jdou krásně ven.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.