Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj.potřebuju jestly se někdo z váš kdo má elektrické zavírání kufru na novém modelu může mrknout, jestly tam jsou vedle pístů také průžiny, které by držely kufr otevřený.vím , že na starém modelu byly,ale tady je nemám.tedka mi začal padat kufr, otevře se a hnedka se zase zavře. jde mi o to jestly mi jen odešli ty písty, nebo mi tam taky chyběj ty pružiny a proto se písty unavily.děkuji moc za info.

Odesláno

Vcera som to pozeral a nie su tam ziadne pruziny, iba tie piesty-tlmice. Pravdepodobne bude nejaky nafigu. Este v tom motorceku co pohana viko je nejaka spojka ci co co drzi viko a ked chces rucne zavriet tak sa to uvolni od motorceka ci co.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak me to taky jen odskoci ale predevcirem stala celej den na slunicku a jak to bylo rozzhavene tak se stal zazrak a kufr mi vyjel az na horu tak sem se zaradoval ale opet jen vycvakne.

Odesláno

Mně po koupi jen odskakoval, ale pak jsem v kufru vezl kola, která jsem natlačil na boky kufru trochu silou, lehce jsem jimi promáčkl bok kufru a od té doby to lítá nahoru dost rychle :) Dokonce i když je na kufru voda, tak se pomalu otevře. Asi jsem to za ten rok rozchodil, protože určitě otvírám kufr o dost častěji než minulý majitel.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tiež by som si chcel kúpiť nové plynové vzpery a vymeniť, bude to na parkovisku pred Teskom frajerinka, keď otvorím kufor cez diaľkové ovládanie. Myslím, že výmena nebude až taká ťažka, stačí si ľahnúť do kufra, dať dole tapacírung a ... (pravú vzperu dokonca vidno priamo cez tie mriežky v tapacírungu). Ale uvítal by som aj ja nejaký návod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...