Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

Chci si nechat udělat do svojí 406 koberečky a tak se chci zeptat jestli někdo nevíte kde by mi je udělali i s nějakým simbolem nebo nápisem peugeotu:myslim

Odesláno

ja mam velmi dobrou zkusenost s www.azauto.cz Vyzkousel jsem uz i reklamaci a dopadla na vybornou. Nevim jak bys reklamoval u podobnych aukro a ebay prodejcu

Odesláno

no to asi bude víc špinavej jak čistej hlavně u řidiče a lvíčka jsem tam dostal snadno našel jsem si novej znak peugeotu vložil si ho do toho obrázku upravil velikost a přebarvil no a to je vše ale teď ještě kontaktovat výrobce jestli to vůbec půjde udělat

Odesláno

taky scháním koberce do auta psal jsem na azauto jestli by tam vyšli logo lva + 307 nápis a napsali že to je ochranná známka takže ne.. jinak jsou o dost levnější jak tepichy.cz

Odesláno

no levnější jsou ale právěže tam nevyšívaj ty loga a já ho tam chci tak proto jsem si vybral tepichy a tam napsali že to udělaj bez problémů a koberce mě budou celkem stát něco kolem 1500 kč

Odesláno

a co myslíš tím světlího já jsem se to snažil trochu sladit s barvou auta protože to je tmavě modrý tak jsem myslel že se tahle světle modrá bude k autu hodit:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...