Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

Čaute,

rozmýšľam nad výmenou mojej 307 za trošku väčšiu 407 (nie combi).

Čo by ste mi doporučili?

Ročník?

Motorizácia?

Ďakujem za hodnotné odpovede. :super

V prvom pripade sa priprav na to ze 407 je o hodne nizsia. Ked som raz do kamosovej nasadal tak som si drbol hlavu.

Kratka 407 sa mne tiez viac paci ako SW.Bral by som diesel,ale ta na ktorej som bol ja mala 1.6 diesel a zdala sa mi leniva. Tak skor doporucujem 2.0 hdi. Vela stastia pri vybere.

A este jeden postreh: tapacir na dverach 407 nebolo nijako zvlast zlepsene od 307. Takze urcite bude pri hlasnejsej hudbe robit to co v 307. Ale to je moj pohlad-čo bi hudobneho maniaka.

[upravil dne 20/6/10 Existujuci]

Odesláno

807 je menší než 607, jen je jinak řešená ;-) Na 607 nedám dopustit, stejně jako snad každý, kdo ji má. Nevím, kdo na ně nadává. Co vím, tak to jsou spíš lidi, kteří to auto nevlastní, ale má ho někdo, koho znají :) Každopádně doporučuju se svézt a podle toho se rozhodovat. Pěkná limuzína za pár korun, ale je fakt, že servis asi vyjde o něco málo dráž než na nižší modely.

Odesláno

Choď do bazaru, sadni si do 407 požiadaj o skúšobnú jazdu a uvidíš či ti sadne. Ja som to tak urobil a porovnal s 307.

407 je vyššia trieda, má väčší rázvor, ale je nižšia ako 307. Ja som si musel dať sedačku uplne dole a dozadu a na jamách som búchal hlavou do strechy, možno to bolo tým že to bolo SW a je tam asi hrubší tapec. Na zadnom sedadle už nezostalo žiadne miesto na nohy. V 307 môžem mať sedačku aj v najvyššej polohe no to mi zase chýba plac na nohy pod volantom.

Odesláno

Z 307 -cky tazko prejdes na nieco co ma vacsi priestor v mieste vodica. Z vlastnej skusenosti:ked presadnem z 307 do Octavie II combi to je hruuuza. Malo miesta a sedadlo vodica nepohodlne atd... Ostatne neporovnavam. To ani nieje temou co teba zaujima. K voli Octavke som si musel sedadlo vodica na 307 dat nizsie aby som nepocitoval ten rozdiel ked presadam z 307 do Octavie. 407-cka(kratka) je zase sportovejsie ladena,tym padom je nizsie postavena.Ale ja by som ju bral. Kto nie?

Odesláno

Zdravím!

Tak já bych osobně mojí 307 za 407 neměnil

307 se mi zdá dizajnově pěknější zvenku i zevnitř- třeba střední panel se mi u 307 líbí daleko více ( faceliftový s digiklimou), sedačky se mi u 407 také nelíbí, už se m i zdá trošku zastaralá. Už by měl přijít model 408 .. to bude jiné kafe

Na fotce modely 2006

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

No neviem. Z HDi som neni práve nadšený. Oproti TDi má väčšiu spotrebu. Tak rozmýšľam nad 1,8 benzíne. Neviete aká je reálna spotreba?:mrk

no 1.8 benzin bude mat urcite lepsiu spotrebu ako HDi:aut

Odesláno

TDI-cko je ine kafe,mam ho v octavii a mozem jej slapat na krk kolko chcem a nad 6 litrov sa nedostanem. A to viem o com hovorim. Lietam na tom jak blazon asi 6-7 000km mesacne. Lenze Peugeot ma HDI cko. Ale na nom sa mi paci ten jeho charaktericky zvuk.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...