Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hmm, v origo si asik pekne zapýtajú, pozeral som na servis box a klapky sa objednať nedajú iba celý blok. Alebo som len zle hľadal?:myslim

aj keď naposledy ma v origo servise v BB celkom prekvapili aktivácia tempomatu, automatické rozsvecovanie svetiel a prihlásenie čidiel merania tlaku za 26€ počítal som viac, aj keď na tomto sa chlap moc nenarobil:D

Odesláno

Já měl taky ulomenou klapku a demontáž, montáž přístrojové desky a naplnění klimatizace mě stálo 5600Kč. Klapka se nechá samostatně objednat.

Odesláno
Původně zaslal: RadoH8

a co stoji ten blok ked sa neda objednat len klapka??

Původně zaslal: Přema

podle mě palubka ven, a vyměnit ulomenou klapku......

Taky mi v Peugeotu řekli, že klapka nelze vyměnit a mám koupit celý blok za cca 32 000Kč. Ale klapka lze opravdu vyměnit.

Odesláno

takze sa da ta klapka objednat?a kde?priamo v peugeote?

Objednat se nechá přímo v Peugeotě. Já potřeboval klapku pro jednozónovou klimu a to je objednací číslo 6480 E4

pro dvojzonovou klimu je číslo tušim 6480 E3

Odesláno

este taky dotaz ked dojdem do peugeotu ako to mam objednat?poviem klapku alebo to ma nejaky nazov?? [/qu]

Jasný stačí tam zajít a říct jim to číslo oni si to už najdou. A zjistěj kam to patří a jestli to je opravdu ta klapka.

[upravil dne 20/7/10 oudry]

Odesláno

Tak mně taky nefunguje klíma (fouká jen vlažný vzduch). V servise našli nějaké průsaky na chladiči. Údajně se to nedá opravit, jen vyměnit. Říkali cenu do 5.000 s DPH za materiál z druhovýroby. Originál by prý stál kolem 8.000,-.

Odesláno

Můžete mi prosím někdo zjistit, kolik by opravdu stál ten originál? Dodací lhůta pro druhovýrobu je teď prý více než 5 týdnů a to bych se do té doby upekl. Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...