Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes cestou do prace mi zajazdy normalne vypol motor a uz nechytil...-kamos ma musel odtiahnut...ked chcem nastartovat len toci starter a nic...pozeral som sviecky a jedna bola uplne od oleja...moze to byt ten problem? Dakujem za kazdu radu...

Guest tencomastosest
Odesláno

me se vcera stalo ze taky nechtela naskocit mam 1.4 normalne tocila ale nechytala kamos rekl at mrknu na pojistky a byla tam jedna vypalena po vymene naskocila na drb tam asik zacni je to nejednouduzsi na zacatek

Odesláno

Mno zacni kontrolou iskry. Vyber sviecku, opri o kostru, a niekto nech ti startne. Ak je iskra, chyba ti benal, ak nie treba hladat chybu v zapalovani.

Chybajuci benal moze byt kvoli odidenemu cerpadlu, zapchanom filtri,.... prazdnej nadrzi.

Teda plati to pre benzinovy motor.

Odesláno

no benzin tam je,poistky su v poriadku takisto sviecky su ok...aj ten stupel som pozeral a na ziadnu jamu som nevybehol...no a uz mam aj vybitu bateriu:nevim ...mozno to bude ten snimac....stale mi to stoji v garazi a nemal som cas to este nikam odtiahnut...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hlavně jestli jsi zkusil zamčít a odemčít auto a pak nastartovat.Jednou mi nenačetl imobilizer a prostě motor točil,zkoušel jsem všechno možný asi dvě hodiny a točil na prázdno.Nechal jsem se odtahnout.Potom jsem zamčel auto a za chvíli odemčel a potom normálně hned nastartoval:super

• O 2 měsíce později...
Odesláno

..no po dlllhej dobe co mi auto stalo v praci v garazi ..(nehovoriac o tom ze mi skoro ukradli na nom kolesa-slohli mi stierace a sroby z kolies) ...som ho dostal konecne do servisu a bola prdnuta rozvodova kladka a rozvodovy remen mal vysklbane zuby...

Odesláno

...ja to auto mam len od mnuleho leta a pol roka len stalo...rozvody som ja na nom nemenil...inak brutal stastie ze to nechytilo ventili...to by zevraj uz bola ina palka...len toto ma stalo 210eur... No a k tomu vykradnutiu sa ani nevyjadrujem...za posledny pol rok uz druhy raz...( vybite okno,vyrezane kable,radio,subwoofer,zdvihak,kluc na kolesa,sroby a stierace...to su veci ktore mi ukradli) dolamat im ruky :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...