hrasko Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Dnes cestou do prace mi zajazdy normalne vypol motor a uz nechytil...-kamos ma musel odtiahnut...ked chcem nastartovat len toci starter a nic...pozeral som sviecky a jedna bola uplne od oleja...moze to byt ten problem? Dakujem za kazdu radu... Citovat
Guest tencomastosest Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 me se vcera stalo ze taky nechtela naskocit mam 1.4 normalne tocila ale nechytala kamos rekl at mrknu na pojistky a byla tam jedna vypalena po vymene naskocila na drb tam asik zacni je to nejednouduzsi na zacatek Citovat
Guest xmilos Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Mno zacni kontrolou iskry. Vyber sviecku, opri o kostru, a niekto nech ti startne. Ak je iskra, chyba ti benal, ak nie treba hladat chybu v zapalovani. Chybajuci benal moze byt kvoli odidenemu cerpadlu, zapchanom filtri,.... prazdnej nadrzi. Teda plati to pre benzinovy motor. Citovat
OK406 Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Podle popisu příčiny prolému + vlastní zkušenosti, tak tipuji na snímač otáček. Citovat
ferrari Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Původně zaslal: OK406 Podle popisu příčiny prolému + vlastní zkušenosti, tak tipuji na snímač otáček. Tak-tak, tento býva často príčinou...ale skús tú iskru a uvidíš.. Citovat
wooody Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 a co nárazovka na tu jsi koukal??? minule nás s kámošem docela potrápila.... moh si projet díru a vyskočila, zkoukni jí. Citovat
hrasko Odesláno 28. červen 2010 Autor Odesláno 28. červen 2010 no benzin tam je,poistky su v poriadku takisto sviecky su ok...aj ten stupel som pozeral a na ziadnu jamu som nevybehol...no a uz mam aj vybitu bateriu:nevim ...mozno to bude ten snimac....stale mi to stoji v garazi a nemal som cas to este nikam odtiahnut... Citovat
OK406 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Pokud máš někoho z okolí, kdo má 306, tak si půjč na vyzkoušení snímač otáček a poznáš to hned. Citovat
Danken Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 A zvuk startéru je klasický ? Mě totiž začala odcházet volnoběžka a hůř startoval teď mám startér z 206 a šlape to jak víno Citovat
EXI.60 Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 Hlavně jestli jsi zkusil zamčít a odemčít auto a pak nastartovat.Jednou mi nenačetl imobilizer a prostě motor točil,zkoušel jsem všechno možný asi dvě hodiny a točil na prázdno.Nechal jsem se odtahnout.Potom jsem zamčel auto a za chvíli odemčel a potom normálně hned nastartoval:super Citovat
hrasko Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 ..no po dlllhej dobe co mi auto stalo v praci v garazi ..(nehovoriac o tom ze mi skoro ukradli na nom kolesa-slohli mi stierace a sroby z kolies) ...som ho dostal konecne do servisu a bola prdnuta rozvodova kladka a rozvodovy remen mal vysklbane zuby... Citovat
ferrari Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Ty voe, to si mal sakra šťastie, že to nedopadlo horšie A kedy si menil rozvody, kedy, hm ? Citovat
hrasko Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 ...ja to auto mam len od mnuleho leta a pol roka len stalo...rozvody som ja na nom nemenil...inak brutal stastie ze to nechytilo ventili...to by zevraj uz bola ina palka...len toto ma stalo 210eur... No a k tomu vykradnutiu sa ani nevyjadrujem...za posledny pol rok uz druhy raz...( vybite okno,vyrezane kable,radio,subwoofer,zdvihak,kluc na kolesa,sroby a stierace...to su veci ktore mi ukradli) dolamat im ruky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.