yanek Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 DD, nedavno jsem byl se svou P207 (1.6HDi 90k, 2006/11) na diagnostice (nejen) s klimou (diky ferdovi mraveneci!). Diagnostika kricela neco ve smyslu \"chyba cidlo chladiva klimatizace, zkrat s kostrou\" - uplne presne si to jiz nepamatuji. Klima samozrejme nefunguje (manual, cudlik se rozsviti ale nic se nedeje). Dnes jsem zacal hledat kde by toto cidlo mohlo byt a vydedukoval jsem z fora, ze je nekde u spodni strany chladicu (mylim se?). Alespon jsou tam videt nejake kabliky. Jak se do techto mist snadno a rychle dostat? Sundat spodni kryt pod autem a spodem? Je mozne ze bude pozkozena kabelaz (dlouhy pribeh), kde ji hledat, resp kam vede? Koukal jsem do serviceboxu, ale mnoho informaci jsem odtud nevycetl. Kdyz se k cidlu dostatnu, lze nejak zmerit jestli funguje korektne (multimetrem a jinou merici technikou vybaven jsem). Pripadne co ocekavat na kabelech? Citovat
h4wk3y Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 vim ze moc neporadim, ale mam stejny problem (zkrat na kostru) nekde jinde.. zaklad bude asi premerit kabely od cidla, jeslti nejsou propojeny, pote jestli nejsou prave zkratovany na kostru... tedy klasicky multimetrem nastavit bzucak pri spojeni a promerit.... ale je potreba zda zapojeni konektoru, mozna tam nekde nejaka kostra ma byt... a s tim ti uz bohuzel nepomuzu... Citovat
maximum Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 ja som mal na starom kompresore skrat na spojke klimy... tak ju nespinalo, ale asi nei je skrat ako skrat Citovat
yanek Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 jj, pipakem jsem vybaven, ale vubec netusim kam jsou ta cidla zapojena, jestli vedou nekam do palubky anebo je nejaka \'jednotka klimy\' v motorovem prostoru. Poradi nekdo? Zkusim o vikendu se tam probojovat spodem, snad na me nevypadne cely motor ;-) Citovat
yanek Odesláno 19. červen 2010 Autor Odesláno 19. červen 2010 Tak sem se vydal podivat spodem, co objevim. Ale ted jsem jeste zmatenejsi nez predtim, zadne cidlo na potrubi jsem nenasel. Jedine cidlo nebo neco podobneho, se nachazi hned nahore, ale podle service boxu se jedna o regulator tlaku, ale to asi nebude co hledam/nefunguje? Takze nezbyva nez doufat, ze se najde nekdo kdo poradi... Citovat
yanek Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 zapomnel jsem napsat vysledek, cidlo bylo skutecne to horni primo na jedne z trubek a bylo vadne, po vymene uz to chladi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.