pascall007 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Zdravim Hosi mal nekdo problem stymto ze nefunguje packa smeroviek a ani zapinanie dialkovych svetiel? proste nefunguje cela, ako to je z vymenou .ako pisal Prema mozno mi ju odpalilo ak napojim novu neodpali mi ju znova?? vdaka Citovat
AnotherOne Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Je otázne či to je páčkami. Páčky podľa mňa spínajú napätia priamo z BSI (musel by som pozrieť do schémy) a teda to môže byť problém s BSI a nie s COM. Najmä keď si laboroval s dia. Dia ti mechanicky páčku nezničí. Poistky sú OK? [upravil dne 17.6.2010 AnotherOne] Citovat
pascall007 Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: AnotherOne Je otázne či to je páčkami. Páčky podľa mňa spínajú napätia priamo z BSI (musel by som pozrieť do schémy) a teda to môže byť problém s BSI a nie s COM. Najmä keď si laboroval s dia. Dia ti mechanicky páčku nezničí. Poistky sú OK? [upravil dne 17.6.2010 AnotherOne] no skusal som zapinat automaticke denne svetla funguje to ale tie smerovky nejdu teraz som skusil deaktivovat svetla a nejde to stale sa zapinaju. Dia mi ukazuje ze modul je bez zavad idem este pozriet poistky Citovat
pascall007 Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 poistky su ok.VDAKA VYRIESENE v dia som bal zapnute ovladac osvetleni se styrmi polohami. Ma byt nepritomen omg som ja lama [upravil dne 18/6/10 pascall007] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.