culdo Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o nejaké fotečky Vašich autičiek, na ktorých je nejaký tuning a tie kde na Slovensku sa dá zohnat to nejaké príslušenstvo na okrášlenie SW... Vopred Ďakujem Citovat
elton Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Vždyť to auto je samo osobně krásné, tak proč jej upravovat. Citovat
shark734 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 culdo: ja byt tebou tak tam dam len nejake pekne alu disky-kolesa robia auto:aut a nie nejake nalepky a podobne kraviny Citovat
Brizan Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 jj přesně tak hezký kola ideálně 18tky, umýt celý auto. A budeš mít lejlepší tuning co si jen dokážeš představit Citovat
shwaara Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Přídavný světla, nejlíp modrý, nebo zelený, dioady, blikače, difuzory, samolepky křídla? Ne, taky bych zůstal u těch kol, max folie a konec. Stejně mi uniká, proč tunit kombíka (de facto užitkový vůz), kor od peugeotu, ale třeba to nějaký smysl má... Jo, ještě jsem zapomněl na deflektory, odrazky a plech místo koberečků [upravil dne 16/6/10 shwaara] Citovat
stanchez Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Tiez si nemyslim,ze je potrebne 407 este nejako tunit,ale kolko ludi tolko chuti,nemozeme chciet,aby sa kazdemu pacilo to iste.Skus si nieco popozerat v tomto vlakne a uvidis,ci budes mat potrebu aj nadalej nieco na svojom aute upravovat Podla mna tiez uplne stacia pekne kolesa a folie.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.