kvbecher Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 při výměně pal. filtru jsem si všiml že hadička co jde k čerpadlu jde lehce pootočit. Zdá se mě tedy že v té patici bude asi volnější těsnění , tedy pokud tam je ?! nevíte ? - neměnil to někdo ? Mám problém se startem a tak skouším vše ,Jako první . jsem vyměnil filtr a pak půjdu dál. [upravil dne 15/6/10 kvbecher] Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 gumička tam je,ale nejde koupit zvlášt,jen celá komplet hadička--takže zkus vrakáč jinak ta koncovka hadice se na nátrubku filtru normálně trochu točí--když neteče nafta,je vše OK Citovat
kvbecher Odesláno 15. červen 2010 Autor Odesláno 15. červen 2010 dík já jen jestli nepřisává vzduch,beru to jako jednu z možností špatného startu. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 s tím startováním zajeď na diag., i kdyby na filtru ty koncovky hadic tekly, motor normálně pojede--čerpadlo nafty je v nádrži a naftu tlačí..., (néé saje), to znamená,že vzduch to nikde brát nemůže (že by se zavzdušnilo jako na starých dieselech) tady je to založeno na tlaku paliva--když je moc nebo málo--nenastartuješ, proto zjistit na diag. kde je chyba a pak řešit [upravil dne 15/6/10 ozzy56] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.