tato stano Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Chcem sa spýtat,či má niekto skúsenosti s lepením krídla na 206 WRC?Mam lepidlo Womi Technobond a neviem či treba lak ošmirglovat alebo stači len odmastnit.Dakujem Citovat
lacek206 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 No odmastniť v každom prípade, šmirglovať nie je potrebné a lepiť lepidlom silikónovým na čelné sklá napr.: WURTH, KENT, RETECH a podobné a pevnosť zaručená ani ho neotrhneš drží ako hovado jedine ak len spolu s lakom :D:super:super mám to odskúšané tieto lepidlá... Citovat
tato stano Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 Dakujem za radu,ešte by som sa chcel spýtat ako dlho to mam nechat schnut? Citovat
lacek206 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 No je to podľa typu lepidla :myslim ja som použil WURTH KD sa to volá a nechal som to stvrdnúť tak cca 8 hodín pretože som auto nepotreboval, no ak sa dá tak ho toľko potrebuje tvrdnúť, ale potom zaručená tvrdosť !!!! ani ho neotrhneš :bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.