bene Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Zdravím!Potřebuji,prosím,poradit.Mám peugeot 306 1.9 TD combi break,r.v.1999.Při prvním startu chytne bez potíží,po ujetí nějaké vzdálenosti a vypnutí motoru již nejde nastartovat. Starter točí,baterka skoro nová.Problém již se vyskytl dříve,ale po několika pokusech motor nastartoval a byl třeba tři neděle pokoj,opět jeden nebo dva dny potíže stejného druhu a opět třeba měsíc klid.Včera jsem ráno nastartoval,dojel na místo a po dvou hodinách stání už nenastartoval vůbec.Ráno jsem se k autu dopravil vlakem,motor chytnul na škrtnutí,dojel jsem domů a po chvíli už opět nenastartoval.Je problém ve vstřikovacím čerpadle?Čerpadlo zn.Lucas.Imobilizer údajně v pořádku.Díky za radu! [upravil dne 21.6.2010 bene]Vyřešeno!Chyba nebyla v čerpadle ale v okroužku bimetal ventilu palivového filtru.Jak prosté...Díky za radyhttp://www.peugeot-club.com/topic/35910-netesna-nadoba-palivoveho-filtru-od-problemu-k-postupu-opravy/ [upravil dne 21.6.2010 bene] Citovat
21Grams Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Mne toto obcas spravi zhaviace rele, dlhsie mi trvalo nez som na to prisiel ale ked sa mi to cca raz za 2 mesiace vyskytne staci startovacim kablom nazhavit rovno z baterky a chyti...ale teraz ked je teplo by som to videl skor na problem s naftou, bud ti pada, alebo stopventil na cerpadle. Nenapisal si ci ti to robi pri teplom motore alebo uplynie nejaky cas tak neviem. Citovat
Benžík Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Až to nebude chtít chytnout, tak zkus změřit napětí na svíčkach a na tom stopventilu. Padanim nafty to nebude. Tohle auto žhaví v závislosti na teplotě, nebo pořád stejně dlouho bez ohledu na teplotu motoru? Napadl mě náký snímač teploty motoru. Citovat
bene Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 Původně zaslal: 21Grams Mne toto obcas spravi zhaviace rele, dlhsie mi trvalo nez som na to prisiel ale ked sa mi to cca raz za 2 mesiace vyskytne staci startovacim kablom nazhavit rovno z baterky a chyti...ale teraz ked je teplo by som to videl skor na problem s naftou, bud ti pada, alebo stopventil na cerpadle. Nenapisal si ci ti to robi pri teplom motore alebo uplynie nejaky cas tak neviem. pokaždý to dělá když je motor teplý,ráno kdzž vychladne chytne vždycky,ale jak motor vypnu už ho nenatočím,i když ta nafta mi taky spadává ,musím ráno napumpovat abych to natočil,ale netušil jsem že to stím souvisí takže jsem se o tom nezmiňoval sorry [upravil dne 13.6.2010 bene] Citovat
bene Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 Původně zaslal: Benžík Až to nebude chtít chytnout, tak zkus změřit napětí na svíčkach a na tom stopventilu. Padanim nafty to nebude. Tohle auto žhaví v závislosti na teplotě, nebo pořád stejně dlouho bez ohledu na teplotu motoru? Napadl mě náký snímač teploty motoru. díky zkusím stop ventil,i když já asi ne spíš mechanik,auto žhaví spíše pořád stejně [upravil dne 13.6.2010 bene] Citovat
Guest tencomastosest Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 me to na 106tce delal bordel v palivovym cerpadle prvni start ok a pak kdyz sem zastavil tak nic, po tom co auto chvilku stalo zase bez problemu chytala a delalo to treba jen dvakrat do mesice Citovat
bene Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: tencomastosest me to na 106tce delal bordel v palivovym cerpadle prvni start ok a pak kdyz sem zastavil tak nic, po tom co auto chvilku stalo zase bez problemu chytala a delalo to treba jen dvakrat do mesice Takhle mi to začínalo,ale teď, jak píšu,už to dělá pořád.Zítra jedu,alespoň doufám,k mehanikovi,tak uvidím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.