Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Potreboval by som vedieť aké je originál ET na diskoch na môj model. V techničáku mám napísané:

-rozmer a druh pneumatík: 155/70 R13 75T

-rozmer ráfikov: 5,0B 13 FH 4.20

A teraz mi nejaká dobrá duša vysvetlite, čo znamenajú tie číselká a písmenká :D

A na to ET sa pýtam preto lebo vpredu mám ET28, vzadu ET20 ale stále mám pocit že to je moc vsunuté dovnútra. Možno je to len tým že moja náprava už má čo-to odžité ale keď budem kupovať disky, chcem presne vedieť čo tam pasuje. Díky moc...

Odesláno

5,0B 13 FH 4.20

šiřka rafku 5\"

velikost kol 13\"

počet šroubů 4

ET 20

155/70 R13 75T

šiřka gumy 155

výška gumy 70

velikost gumy na disk 13\"

index nosnosti 75 je 387 kg

index rychlosti T je 190 km/h

Odesláno

Nice, si borec :D A čo presne je tá šírka ráfiku? To je tá časť na ktorej sedí preumatika? Lebo 5\'\' je len 127mm...a preumatika má 155mm. To je pneumatika tak vydutá do strán?

A keby som mal ET iné ako podľa techničáku bol by to problém napr pri nehode, pri STKčke a tak? Napr vyhliadol som si disky s ET16 a viem že mi nebudú šúchať o blatník. Bol by s tým problém? Mám to radšej riešiť podložkami?

[upravil dne 13/6/10 573v0]

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdravím nechci zakládat new vlákno tak píšu sem mám dotaz esli mi pujdou litý kola jsou to(6x14 + 175/65gumy) a et mají 30,ale byli by k tomu i podložky a šrouby byli na 205 děkuji za odpovědi

Odesláno

tak jaká šířka podložky bude nejvhodnější zjistíš až na autě. Já teď budu pořizovat podložky dozadu. Mám kola s et 25. Vepředu je to v pohodě, ale do zadu to chce alespoň 15 mm podložky

Odesláno

teď tam mám klasiku plechy a do předu sem si nechal na soustruhu udelat ze starych kotoučů(0,6cm)... :D který sem ovšem očistil a poté nastříkal a vzadu sem si nechal udělat 1.2 cm z alutechu,jj vyskouším je snad v uterý...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...