Matuska Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Ahoj. Jednoho dne jsem zjistil, že mám rozdrcené \"sklo\" na malém blinkru - asi nákupním vozíkem u supermarketu. V Auto Kelly mají repliku made in Thaiwan za 134 Kč, ale je nerozebiratelný, žárovka je už uvnitř. Koupil jsem ho a pak jsem si zkoušel otevřít ten rozbitý origoš. Nějak to nejde. V manuálu popisují, že se podrží blinkr za část u konektoru a tím průhledným plastem se pootočí o čtvrt otáčky. Zkoušel jsem i ten s druhé strany (nepoškozený), ale zdálo se mi, že by to spíš prasklo, než aby to povolilo. Máte někdo zkušenost s rozborkou a sborkou toho blinkru? Citovat
Přema Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 mění se celý blinkr.... nejde to rozebrat Citovat
HonzaZ Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Pokud máš ten blinkr čirý, tak se mění celý, pokud je neprůhledný, tak se normálně vymění bezpaticová 5W oranžová žárovka. Ty s výměnnou žárovkou byly z počátku výroby 407my. Citovat
Matuska Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 Takže v manuálu zapoměli na jeden krok výměny a správně to má být takto: 1) zatlačíme blinkr dopředu nebo do zadu a uvolníme ho. 2) Uchopíme za konektor a plastový kryt pootočíme o čtvrt otáčky. 3) Hned potom si jdeme koupit nový blinkr,:D:D Čistě teoreticky, když mám vozit náhradní žárovky od každé jednu, měl bych vozit ten blinkr. Ještě že to policie neví! [upravil dne 13.6.2010 Matuska] Citovat
HonzaZ Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Já jsem měnil ty staré za čiré. Takže jsem to vyřešil tak, že sebou vozím ty staré pro případnou výměnu, pokud by praskla žárovka. Citovat
Stepkao Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Taky jsem kupoval nový original asi za 150,-, jinak se replika dá sehnat za 100,-... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.