Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Malý blibkr v blatníku-výměna žárovky.

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Jednoho dne jsem zjistil, že mám rozdrcené \"sklo\" na malém blinkru - asi nákupním vozíkem u supermarketu. V Auto Kelly mají repliku made in Thaiwan za 134 Kč, ale je nerozebiratelný, žárovka je už uvnitř. Koupil jsem ho a pak jsem si zkoušel otevřít ten rozbitý origoš. Nějak to nejde. V manuálu popisují, že se podrží blinkr za část u konektoru a tím průhledným plastem se pootočí o čtvrt otáčky. Zkoušel jsem i ten s druhé strany (nepoškozený), ale zdálo se mi, že by to spíš prasklo, než aby to povolilo. Máte někdo zkušenost s rozborkou a sborkou toho blinkru?

Odesláno

Pokud máš ten blinkr čirý, tak se mění celý, pokud je neprůhledný, tak se normálně vymění bezpaticová 5W oranžová žárovka. Ty s výměnnou žárovkou byly z počátku výroby 407my.

Odesláno

Takže v manuálu zapoměli na jeden krok výměny a správně to má být takto: 1) zatlačíme blinkr dopředu nebo do zadu a uvolníme ho. 2) Uchopíme za konektor a plastový kryt pootočíme o čtvrt otáčky. 3) Hned potom si jdeme koupit nový blinkr,:D:D:D

Čistě teoreticky, když mám vozit náhradní žárovky od každé jednu, měl bych vozit ten blinkr. Ještě že to policie neví!

[upravil dne 13.6.2010 Matuska]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...