h4wk3y Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Dobry vecer, shanim nekoho, kdo by mi levne vymaznul chybu z RJ... Cistil jsem motor a tak me napadlo, ze postupne budu odpojovat kabely a prostrikavat kontaktolem.... po rozpojeni a znovuzapojeni konektoru, ktery je v te plastove krabici s RJ motoru, mi zacla svitit ta zluta kontrolka s motorem, je to mozne, ze je to tim, ze jsem rozpojil ten konektor? Neda se to nejak obejit? zkusil jsem auto asi na 5 hodin odpojit od baterky, ale nepomohlo... Takze shanim nekoho, kdo by mi na to mrknul diagnostikou... Diky ten konektor, ktery jsem odpojil je zhruba v miste modreho patvaru Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Tak to zkus ještě jednou odpojit od baterky a znovu zapojit. Třeba to ještě dostatečně nevyschlo při prvním pokusu. Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 odpojit max profouknout vzduchem ty konektory já to prostříkl sprejem na kontakty Citovat
h4wk3y Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 kdybych ja se na to vyprdnul No , tak to zkusim dneska odpojit jeste pres noc... /staci odpojit jen minus, ze ano?/ a uvidime... Diky Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Stačí odpojit to kde je to jen na tu plastovou packu, řekl bych plus. Nemusíš přes noc, poznáš to za pět minut. Alespoň u mne to tak je. Kdyby ti i potom svítila kontrolka, napiš mi SZ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.