Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jasny..:D, jsem se spatne vyjadril, ale tak vis co jsem chtel rict, proste k 306ce mi sedej vic jakoby ty tri lajny co jsou na predku,jak tvori svetla a kapota, nova 306 zase ma peknej naraznik a ciry svetla no,ale nemenil bych,asi ne.. u me uz jen ten motor,ale v dnesni dobe,je zbytecny se tim zabivat.

Odesláno

Taky neco pridam aby se nereklo :)

[upravil dne 9/5/10 Stibto]

Odesláno
Původně zaslal: MilanF1

Grimx: sakra, ty to máš naleštěný ... ;)

:D a to jsem to přitom jenom ráno otřel švédskou utěřkou :D když se to pak navoskuje tak to je pak teprve záře :D výhoda nového laku :mrk

Odesláno

Btw v jakém rozlišení a formátu sem dáváte ty fotky ? Já zkoušel jpeg asi 800*600 a prej \"příliš velká příloha\", když jsem to uložil jako gif tak to sice vzalo ale zase koukám že to vypadá jak ze špatnýho foťáku teď .. :(

Odesláno
Původně zaslal: Stibto

Btw v jakém rozlišení a formátu sem dáváte ty fotky ? Já zkoušel jpeg asi 800*600 a prej \"příliš velká příloha\", když jsem to uložil jako gif tak to sice vzalo ale zase koukám že to vypadá jak ze špatnýho foťáku teď .. :(

já dávám standartně 800x600.jpg a vše v poho.. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: martin3200

tak aj ja tu pridam mojho sedana ked sa s nim este trosku pobavim tak to bude ono

Jsem vždycky rád když vidím dalšího sedánka :mrk:super jsem zvědavej na ty úpravy.. já stihl za poslední rok zatím toto :D

PŘED: březen 2009 .....a PO: květen 2010

[upravil dne 9/5/10 GRiMx]

Odesláno

nj, nový lak :) to ten můj nikdo nikdy neleštil ani nevoskoval (divil bych se, kdyby to předchozí majitel dělal, když s tím jezdil i do lesa :D). Než pojedu na Seč, tak to alespon opláchnu vodou ;)

Odesláno

GRIMx : muzes prozradit kolik jsi vysolil za novy lak ? (klidne mi to hod do SZ ;) ) Diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...