Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
jj stačí si pohlídat et, měl si dát podložky třeba 18 ne 20...

Kdepak, měl jsem tam 20mm podložky a to kolo sedělo přesně v prostřed...Škrkalo to jak vnějškem, tak vnitřkem to jemně leštilo podběh.

hm tak to bych vyděl na k.o. nápravu, čemuž nasvědčuje i to žes dělal repas :) ale už je to fuk :) 100 lidí 100 chutí :)

Odesláno

nerad zasírám tohle téma,ale chci se zeptat,mám na autě 15ky 7\" s ET37+25mm podložky,gumy 195/50 bridgestone potenza a při naložení škrtám o vnější hranu blatníku.O podběh neškrtám,to by bylo vydět časem to místo....poradíte mi co stím??jestli menší podložky,užší gumy?Docela mě to trápí a kola se mi nechtěj dávat pryč...

Odesláno

Jak ti to může škrtat o blatník, když kolem blatníku je podběh?

To máš stejnej problém jako jsem měl já. Jelikož máš široký ráfky, tak ti vylejzají ven a roztahujou gumu. Buď kola s menším J nebo si dát doraz na tlumiče. Jiná alternativa podle mě není

Odesláno

Grimxi to je fakt blbej dotaz ptat se co te vedlo ke zvyseni napravy, to je jako kdyby se nekdo ptal tebe co te vedlo ke snizeni.... Osobne mit 306 ku tak si zadek taky klidne necham zvysit.... NA cesky silnice je to vetsi pohoda nez to davat na zem...

proč by to měl být blbej dotaz? Když se mě někdo zeptá proč jsem to snížil, tak to taky nebudu považovat za blbej dotaz ;) každej má nějaký důvod k tomu co na autě dělá ;)

nevím jak ostatní, ale já když pojedu po rosekaný silnici, tak i kdybych měl zadek do nebes tak větší pohodlí nemám, protože jako řidič výmoly pocítím hlavně na předních tlumičích.

Uznávám, že je pohodlnější zadek v originále, než ve sníženém stavu, (pokud jsou oba po repase) ale když ho poženu co nejvíc, tak tím nebude stoupat i pohodlí v autě.

Něco jiného je pokud ten kufr mám věčně naložený nějakým materiálem, to potom je jasný, že to posunu víš.

Ale to je fuk, každej má na to jinej názor. Nemá cenu to tady zahlcovat to vlákno do nekonečka.. Končím :D

Odesláno
nerad zasírám tohle téma,ale chci se zeptat,mám na autě 15ky 7\" s ET37+25mm podložky,gumy 195/50 bridgestone potenza a při naložení škrtám o vnější hranu blatníku.O podběh neškrtám,to by bylo vydět časem to místo....poradíte mi co stím??jestli menší podložky,užší gumy?Docela mě to trápí a kola se mi nechtěj dávat pryč...
nech si na soustruhy liznout podlozky tak o 2mm
Odesláno

Grimxi to je fakt blbej dotaz ptat se co te vedlo ke zvyseni napravy, to je jako kdyby se nekdo ptal tebe co te vedlo ke snizeni.... Osobne mit 306 ku tak si zadek taky klidne necham zvysit.... NA cesky silnice je to vetsi pohoda nez to davat na zem...

proč by to měl být blbej dotaz? Když se mě někdo zeptá proč jsem to snížil, tak to taky nebudu považovat za blbej dotaz ;) každej má nějaký důvod k tomu co na autě dělá ;)

nevím jak ostatní, ale já když pojedu po rosekaný silnici, tak i kdybych měl zadek do nebes tak větší pohodlí nemám, protože jako řidič výmoly pocítím hlavně na předních tlumičích.

Uznávám, že je pohodlnější zadek v originále, než ve sníženém stavu, (pokud jsou oba po repase) ale když ho poženu co nejvíc, tak tím nebude stoupat i pohodlí v autě.

Něco jiného je pokud ten kufr mám věčně naložený nějakým materiálem, to potom je jasný, že to posunu víš.

Ale to je fuk, každej má na to jinej názor. Nemá cenu to tady zahlcovat to vlákno do nekonečka.. Končím :D

Hele tak se někdy stav a projedeme se po D1 do Brna a poznáš ten rozdíl ;)

Odesláno

toto bylo mé první snažení s laminátem a nevím no na první pohled se mi to ani nějak moc nelíbí ale tak třeba v barvě to bude lepší a v těch dírách asi tahokov....přijímám kritiku :D:D:D

p9230163g.jpg

Odesláno

Dopiluj kraje, aby to pasovalo, hoď to do laku a bude to pěkný. Jestli tam dát tahokov uvidíš až pak, ale podle mě to není nutný. Doporučuji to moc nezaoblovat, auto má hranatý tvary, tak by se to moc nehodilo....nech to tak jak to je, jen to dolaď a pak hoď foto ;)

Odesláno
Dopiluj kraje, aby to pasovalo, hoď to do laku a bude to pěkný. Jestli tam dát tahokov uvidíš až pak, ale podle mě to není nutný. Doporučuji to moc nezaoblovat, auto má hranatý tvary, tak by se to moc nehodilo....nech to tak jak to je, jen to dolaď a pak hoď foto ;)

No takhle by to mělo být jen jsem ještě teda dodělal ty kraje světel páč to tam moc nechtělo a jinak to mám takhle a upravovat to už nehodlám:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...