GRiMx Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 No, tak za 1. se mi to takhle víc líbí, auto je opticky mnohem větší a já rád velký aura (nejsem tuner co to snižuje na minimum) za 2. torzky už byly unavený, takže jsem naložil holky a dva bágly do kufru a hnusně to sedělo za 3. na dálnici skoro necítím panely a celkově na našich silnicích je to větší komfort Je to věc vkusu, ale mě se to líbí víc A nemusím se bát na vysočině velkýho sněhu bod č.1: Co se týče vkusu, je to na každém, proti tomu nic nemám;) bod.č.2: tohle vyřeší repas, kvůli tomu se to nemusí zvyšovat, přijde mi dost divný auto zvedat aby když narveš kufr vypadalo jako v originále. Když něco naložíš, je jasný, že ti auto klesne. bod.č.3: To je naprostej nesmysl.tím, že máš originál předek a zvýšený zadek v žádném případě nedosáhneš většího pohodlí. Dosáhneš ho repasí vzadu a měkými tlumiči/pružinami v předu, ne nakopnutím + co se týče sněhu, náhon máš na přední a předek stejně dole, takže pokud v jednom kuse necouváš, sněhu by ses měl bát stejně. Ale každej si na to udělá svůj názor Citovat
MilanF1 Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 Mně to nepřijde ošklivé, proč to nemít zvednuté. Já proti tomu nic nemám. Nicméně, když hodíš zadek nahoru, funguje zde princip páky a tím pádem ti klesne předek (nemyslím ani tak nápravu, ale nárazník). Když by se mi chtělo, spočítal bych o kolik máš ted nárazník níže (když je zadek o 4,5 cm výše). Citovat
GRiMx Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 Mně to nepřijde ošklivé, proč to nemít zvednuté. Já proti tomu nic nemám. Nicméně, když hodíš zadek nahoru, funguje zde princip páky a tím pádem ti klesne předek (nemyslím ani tak nápravu, ale nárazník). Když by se mi chtělo, spočítal bych o kolik máš ted nárazník níže (když je zadek o 4,5 cm výše). no tak estetickou stránku neřeším, spíš funkčnost kvůli které to je \"prý\" dělané a co se týče tvého komentu, tak co jsem šel já se zadkem dolů, předek se mi zhruda o cca 8-10mm zvednul. Tak nebo tak co se týče řízení je to teď 1000x lepší, než když je mezi nápravama takový rozdíl... Citovat
Dohny Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 Pokud chcete lítat po okruhu, je lepší předek i zadek snížit. Já prostě nesnáším, když mi sedí zadek na zemi. Grimxi, na dálnici jsi s tím nejel, tak nemůžeš soudit. Je to opravdu jiný. Plasty mi nemlátí, nedrnčí, celkově je to pohodlnější.. Mě se to prostě tak líbí...Třeba kombík to má zvedlý o 3cm. Kamarád ode mě z města má zadní nápravu z kombíka a má to taky zvedlý. Je to věc názoru. Já bych třeba do snížení nikdy nešel, rozhodně ne, kvuli našim silnicím.... Citovat
wooody Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 srát na silnice p.s. taky bych dolu nikdy nešel.... nemám rád snížený auta [upravil dne 20/9/11 20:37 od wooody] Citovat
GRiMx Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 To, že je to pohodlnější kvůli tomu, že je to výš je naprostý nesmysl Já jezdil 2 roky se sníženým předkem o 4cm a zadek jsem měl originál nesnížený. A až teď když jsem nechal udělat repasi a zadek snížil o 5cm je to 1000x pohodlnější... jenže to je repasí nápravy, že ti opět pruží, ne tím, že je to zvednutý... Citovat
Dohny Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 No, oba máme každej názor, nemá cenu se tu kvůli tomu hádat Opticky to auto zvětšuje a osobně mám rád, když mezi předním kolem a blatníkem a zadním kolem a blatníkem stejná mezera, prostě nemám rád když ten zadek sedí, připadá mi to jak nějaký starý aut z 60 let, který mělo blatník přes půl zadního kola...na tehdejší dobu dobrý, ale teď ne.... Teď si můžu dát i širší gumy a nemusím se bát, že mi při naloženým autě budou dřít o podběhy Citovat
wooody Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 taky nemám rád rozdílný mezery mezi kolama a blatníkama, proto se je snažím minimalizovat Citovat
Mickey306 Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 ja mam prdel na zemi a este sem neskrt o podbeh:) Citovat
Dohny Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 No já měl 16\", 7,5J a gumy 195/45 a dřel jsem krásně o podběhy na zadku při cestě do školy :/ Citovat
wooody Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 jo a podložky pod kola si zkoušel???? páč já měl uplně to samý, v tý době sem měl prdel o 100mm dola a absolutně bez problému, tedko mám sice 15\" ale v 8j s gumama 185/45, zadek dole o 150mm a taky absolutně bez problému [upravil dne 20/9/11 22:28 od wooody] Citovat
Dohny Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 No já měl 20mm podložky, takže kola mi tam seděla tip ťop...pokud jsem nabral plný auto, tak mi to prostě dřelo o vnější hranu gumy.....docela na mě na 306 mrzí, že je to tam tak malý, rád bych tam dal aspoň 205 :/ [Edited on 21/9/11 07:05 by Dohny] Citovat
GRiMx Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 I 205 se tam vejdou, stačí si pohlídat ET;) Dokonce se dají dát i 215 při lehkých úpravách. Citovat
wooody Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 jj stačí si pohlídat et, měl si dát podložky třeba 18 ne 20... Citovat
AKCZ Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 mam 15ky 7\" ET15 a kdyz jsem mel vzadu 205ky tak na vnitrni strane bylo misto tak na prst a pri velkem propruzeni me na jedne strane pneu na vnejsku skrtla.. Ono taky zalezi na pneu.. ne kazda 205ka je stejne siroka.. takze jistota je opravdu pouze u 195 sirky pokud je vse v originalnim stavu.. resilo se to uz uz pred mnoha lety.. nedavno znovu.. daval jsem i odkazy na stara vlakna.. neni to nic noveho.. Citovat
agresssor Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 Tady mám svýho fešáka jen tak na ukázku (nový repas zadní nápravy, zvýšená o 4,5cm). Časem udělám lepší fotky můžu se tě zeptat co tě k tomu zvýšení zadní nápravy vedlo ?? Grimxi to je fakt blbej dotaz ptat se co te vedlo ke zvyseni napravy, to je jako kdyby se nekdo ptal tebe co te vedlo ke snizeni.... Osobne mit 306 ku tak si zadek taky klidne necham zvysit.... NA cesky silnice je to vetsi pohoda nez to davat na zem... Citovat
Dohny Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 jj stačí si pohlídat et, měl si dát podložky třeba 18 ne 20... Kdepak, měl jsem tam 20mm podložky a to kolo sedělo přesně v prostřed...Škrkalo to jak vnějškem, tak vnitřkem to jemně leštilo podběh. Citovat
Dohny Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 Tady mám svýho fešáka jen tak na ukázku (nový repas zadní nápravy, zvýšená o 4,5cm). Časem udělám lepší fotky můžu se tě zeptat co tě k tomu zvýšení zadní nápravy vedlo ?? Grimxi to je fakt blbej dotaz ptat se co te vedlo ke zvyseni napravy, to je jako kdyby se nekdo ptal tebe co te vedlo ke snizeni.... Osobne mit 306 ku tak si zadek taky klidne necham zvysit.... NA cesky silnice je to vetsi pohoda nez to davat na zem... Konečně příznivá duše :D Jen tak mezi náma, kdybych měl na to kapitál, tak si z toho udělám monster trucka Citovat
Dohny Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 Jo a mimochodem, možná že 4dv. má trošku jinačí zadní podběhy, protože to bylo opravdu tip ťop Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.