Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ještě škoda,že ty fotečky nejsou z foťáku:)

jinak,jo,barvička :super,kdysi sem začínal jezdit s autem po složení řidičáku a jako první \"auto\":D sme měli trabantíka:D v kombi ,taky sem měl tudle barvičku,řikali sme mu žluťásek:D

Odesláno

to silvar: uz mam taky nakoupenou kosmetiku a kdyz vidim tvoje auto,tak se na to tesim snad jeste vic. lesteno rucne nebo strojne? a ten vosk od doda,jak to jde, kdyz mi prisel ten pidi kelimek,tak jsem se zdesil.

Odesláno
to silvar: uz mam taky nakoupenou kosmetiku a kdyz vidim tvoje auto,tak se na to tesim snad jeste vic. lesteno rucne nebo strojne? a ten vosk od doda,jak to jde, kdyz mi prisel ten pidi kelimek,tak jsem se zdesil.

zatim jen rucni prace,kdyby byla lesticka tak by byl asi vysledek mnohem lepsi.jinak toho pidi kelimku se nedes ta spotreba je opravdu mala,a dela se s tim dobre,zalezi ktery mas,ja jsem ted pouzil Purple haze a ten je na cerne metalizy,jen jsem chtel zkusit co to provede :)jinak pouzivam Banana armour.

Odesláno
nadherna barva nadherny auto !!!! tahle 306 je the best :papa:o

diky:D ale neni best,papa moc benzinu :)a ceka me vystrikani podvozku trosku to tam rezavi.a porad premyslim na jinyma kolama.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...