vendelinek Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 ještě škoda,že ty fotečky nejsou z foťáku:) jinak,jo,barvička ,kdysi sem začínal jezdit s autem po složení řidičáku a jako první \"auto\":D sme měli trabantíka:D v kombi ,taky sem měl tudle barvičku,řikali sme mu žluťásek:D Citovat
oni Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 to silvar: uz mam taky nakoupenou kosmetiku a kdyz vidim tvoje auto,tak se na to tesim snad jeste vic. lesteno rucne nebo strojne? a ten vosk od doda,jak to jde, kdyz mi prisel ten pidi kelimek,tak jsem se zdesil. Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 nadherna barva nadherny auto !!!! tahle 306 je the best Citovat
silvar Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 to silvar: uz mam taky nakoupenou kosmetiku a kdyz vidim tvoje auto,tak se na to tesim snad jeste vic. lesteno rucne nebo strojne? a ten vosk od doda,jak to jde, kdyz mi prisel ten pidi kelimek,tak jsem se zdesil. zatim jen rucni prace,kdyby byla lesticka tak by byl asi vysledek mnohem lepsi.jinak toho pidi kelimku se nedes ta spotreba je opravdu mala,a dela se s tim dobre,zalezi ktery mas,ja jsem ted pouzil Purple haze a ten je na cerne metalizy,jen jsem chtel zkusit co to provede :)jinak pouzivam Banana armour. Citovat
silvar Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 nadherna barva nadherny auto !!!! tahle 306 je the best diky:D ale neni best,papa moc benzinu :)a ceka me vystrikani podvozku trosku to tam rezavi.a porad premyslim na jinyma kolama. Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Outstrike : tak to je taky PARADNI 306tka Citovat
MilanF1 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Outstriker: Ani bych nepoznal, že to byl původně old model. Vypadá suprově Citovat
Outstrike Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Děkuji, ještě chybí dodělat interiér tak snad se zadaří a bude hotovo a pojedu na srázek Citovat
MilanF1 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Na srazíku se s tebou rád uvidím, na Kokořín se chystám. Tak snad nějaký new introš seženeš ... Citovat
MilanF1 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 No, vypadá to přinejmenším zajímavě, ale nějak nedokážu říci, zda se mi líbí či nikoli ... Citovat
genzer Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 diky.v patek probehne velke lesteni,pojede na svatbu,tak musi bejt TOP Citovat
vendelinek Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 to budeš ještě leštit,jo? to už snad ani nejde,se to leskne jak psí kulky:super:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.