Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jenom dodávám, že tuhle stříbrno modrou metalízu přímo žeru ... podobnou jsem měl na P309, ale na P306 vypadá skvěle. Škoda, že mám \"jen\" stříbrnou.

Odesláno

Já bych taky bral takový cabrio, ale musel bych na něj mít ještě jednu garáž, protože to by bylo víkendové auto, prostě miláček, mazlíček.

Odesláno
Původně zaslal: Stibto

Jj tady uz je to videt lepe .. Btw krasna fotka :) (ze by to bylo tema 306tkama ? :aut )

no jo, to jsou tedy fešáci :) Nevím, zda se podělit s mojí fotkou, neb vypadá jak reklamní tapeta (díky polepu) ;)

Odesláno

DianaK : reklama na autě ? :) také jsem o tom uvažoval - aspoň dočasně na pokrytí nějakých nákladů - ale zatím se mi neozvali tam odtud kde jsem se registroval ..

Odesláno

No u mě to bylo s reklamou tak, že jsem auto koupila pro potřeby práce obchodní zástupkyně pro jednu firmu, která mi auto polepila a platila za reklamu. Již jsem pro ně skončila a řekla si, že polep z části ponechám a dolepím svými písmenky :) Jde o polep žluté na modré - přesně jak máš na fotce :) Mě fakt nikdo nepřehlédne :)

Odesláno

Andreww: tiez som chcel C. 306 len mi ho uz niekto sfukol:bacha tak som zobral najpodobnejsie ale zase sa mi podoba na BMW e36:grr

Inak diky-fotky robili kamosi...

[upravil dne 16/5/10 306gti6]

Odesláno

Aha a co tam máš ? :D

pokud jde o \"obrázky\", tak na kapotě žlutý kříž coby symbol švédské vlajky, po autě pak sluníčka a do toho písmenka mých www stránek :)

Odesláno

v současné době mám vyfocený jen zadek auta. Až se vylepší počasí, vyblejsknu celou káru, pak dám sem. Pak už to tak snad moc reklamně vypadat nebude :)

Odesláno

Mám jeden dotaz na lidi co u 306 přesedlali ze 14tek na 15tky (kola) : jak se to projevilo na spotřebě / důvěryhodnosti tachometru ? Přecejen tachometr je seřízený na 14\" .. Díky

Ja tam mam 17ky 205\\40 a tachometr funguje spravne..chce to jen mit spravny profil pneu..:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...