Qcko Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 No tak tu je moj biely sip, skoda ze v skutocnosti nevyzera tak dobre ako na tom obrazku:( Citovat
vendelinek Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: zpozdilek Mužu sem dat kamošovu 306?? je focena s mím vozem snad nevadí? Přední světla nepasujou,kapota to samý,pod autem loužička a hned 2x:myslim:bacha Citovat
vendelinek Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: Qcko No tak tu je moj biely sip, skoda ze v skutocnosti nevyzera tak dobre ako na tom obrazku:( Zato tadle ta tvoje se mi líbí :potlesk to je mazel:) Citovat
Qcko Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 No mazel to je, to mas pravdu, staram sa poctivo a vzdy ked mam cas:super (ale stale ma par much:()... A este jedna zozadu, ani nie je moc poznat ze je burany, aj ked skusene oko si vsimne:P [upravil dne 9.3.2009 Qcko] Citovat
zpozdilek Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: zpozdilek Mužu sem dat kamošovu 306?? je focena s mím vozem snad nevadí? Přední světla nepasujou,kapota to samý,pod autem loužička a hned 2x:myslim:bacha NJN není moje, má to jen na ježdění do prace a za přítelkyni a tot vše, jinak auto nepoužíva,a auto opravuje až když se něco rozbije, neupravuje,a neopravuje jen tak... Citovat
vitin Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Tak jsem pořád sháněl nějaké mračítka, které by se mi líbily a zvýraznily tvar světlometů 306. Bohužel jsem nic kloudného neobjevil, tak jsem si je udělal sám. Citovat
vitin Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Nějak mi nejde druhá fotka... [upravil dne 10.3.2009 vitin] Citovat
oni Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 TO Geri007: tak to se omlouvam,nejak jsem nezaregistroval ze jsi slecna! skoda,ja uz s tim zapasim strasne dlouho a stale bez vysledku! no z novyho modelu urco nejsou,ty maj uplne jinej tvar! jinak teda slecna s flexou... hm.....:o Citovat
marko306 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 to Qcko, sak vypada dobre ten biely break. Citovat
Geri007 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 oni: no to ja nejen s flexou ale klidne i COcko bo elektircka svarecka taky nevadi... :-) naraznicek jsem si taky lakovala - to teda s pomoci kamarada, ale taky jsem si zaradila..:-))))) mam to jako fajn relax.. a tedko se oustim do myho mazlika, tak uvidim, co mi z nej vyleze:aut:aut:aut kdyz jsem mela bejvaly auti - kadetta, tak tam byl motor vecne rozebranej....mati mi rikala, ze nejsem normalni a ze se mi divi, ze to pak jeste jede:D:D:D a ze jezdil hodne dobre:cool: ...pro predstavu, jak mam sikovny rucicky - kdyz se jim chce :roker:aut [upravil dne 10/3/09 Geri007] Citovat
oni Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 teda,tak to cucim,takovejch je hodne malo, to budes asi cenna vid? sama lakovala? a nechces nalakovat ten muj,akorat nekoho schanim. Citovat
Geri007 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 oni: covece, neee, ze bych nechtela pomoct bliznimu svemu....ale...to je prace za trest.. kdybych to nedelala pro radost, tak uz NIKDY vice.. nedivim se lakyrum, ze si to nechaj zaplatit:-) vzdycky, kdyz neco kuim u kamose v garazi, tak mu radsi vymenim vsechny manzety na poloosach a jsem jak prase od grafitky, nez neco brousit :-D ...o prispevek dal jsem dodala foto pro predstavu.. hih [upravil dne 10/3/09 Geri007] Citovat
vendelinek Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Geri007 oni: covece, neee, ze bych nechtela pomoct bliznimu svemu....ale...to je prace za trest.. kdybych to nedelala pro radost, tak uz NIKDY vice.. nedivim se lakyrum, ze si to nechaj zaplatit:-) vzdycky, kdyz neco kuim u kamose v garazi, tak mu radsi vymenim vsechny manzety na poloosach a jsem jak prase od grafitky, nez neco brousit :-D ...o prispevek dal jsem dodala foto pro predstavu.. hih [upravil dne 10/3/09 Geri007] Jj,ten nárazníček si vzpomínám,tak to jsi ty,si musim pamatovat,už sem kolikrát vzpomínal,že se zeptám,jak pokračuješ s lakovánim,jen sem nevěděl která slečna to byla,seš šikulka,držim pěsti,ať ti to vydrží co nejdýl:super:potlesk Citovat
Geri007 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 vendi.stejskal: jjj... to jsem ja... ...ja tak nejak pokracuju ve vsem postupne... ted se chci pustit do motoru.. nejaky upravy ale hlavne aby trosku vypadal jak motor - ne ten usmudlanej hnus, co tam ted mam...:roll ...jinak vydrzet mi to vydrzi.. ja takhle magorim uz od stredni - co me do toho uvrtali kluci ze tridy...uzasnej relax v sobotu pod autem v teple garaze.. a v nedeli se pecou - jako spravna holka buchty a babovky a tak :aut Citovat
oni Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 teda sikovna,to cucim,lakovat plasty je humpl,ale tohle vypada pekne,nechces jeste dat foto jak vypadas v nejakych monterkach a spinava? :D ne ze bych byl jako uchyl,ale asi nejsem jedinej koho by zajimalo jak to vypada,he! Citovat
vendelinek Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Lefa To je můj Lefík :myslim:myslim Citovat
Geri007 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 oni: no, pokusim se vyhrabat jednu luxusni, kdyz jsem byla zalezla pod astrickou a lovila tam lambda sondu :-D me jiak nikdy nikdo nefoti, ale pak mam jeste jednu, kdyz jsem bodovala prahy na kadovi:-) Citovat
oni Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Geri007 oni: no, pokusim se vyhrabat jednu luxusni, kdyz jsem byla zalezla pod astrickou a lovila tam lambda sondu :-D me jiak nikdy nikdo nefoti, ale pak mam jeste jednu, kdyz jsem bodovala prahy na kadovi:-) tak super,budu se tesit,hned jak ji objevis prdni ji sem! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.