Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

Mužu sem dat kamošovu 306?? je focena s mím vozem snad nevadí?

Přední světla nepasujou,kapota to samý,pod autem loužička a hned 2x:myslim:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No tak tu je moj biely sip, skoda ze v skutocnosti nevyzera tak dobre ako na tom obrazku:(

Zato tadle ta tvoje se mi líbí :super:potlesk to je mazel:)

Odesláno

No mazel to je, to mas pravdu, staram sa poctivo a vzdy ked mam cas:super (ale stale ma par much:()...

A este jedna zozadu, ani nie je moc poznat ze je burany, aj ked skusene oko si vsimne:P

[upravil dne 9.3.2009 Qcko]

post-0-14109605196721_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: zpozdilek

Mužu sem dat kamošovu 306?? je focena s mím vozem snad nevadí?

Přední světla nepasujou,kapota to samý,pod autem loužička a hned 2x:myslim:bacha

NJN není moje, má to jen na ježdění do prace a za přítelkyni a tot vše, jinak auto nepoužíva,a auto opravuje až když se něco rozbije, neupravuje,a neopravuje jen tak...

Odesláno

Tak jsem pořád sháněl nějaké mračítka, které by se mi líbily a zvýraznily tvar světlometů 306. Bohužel jsem nic kloudného neobjevil, tak jsem si je udělal sám.

post-0-14109605199403_thumb.jpg

Odesláno

TO Geri007: tak to se omlouvam,nejak jsem nezaregistroval ze jsi slecna! skoda,ja uz s tim zapasim strasne dlouho a stale bez vysledku! no z novyho modelu urco nejsou,ty maj uplne jinej tvar! jinak teda slecna s flexou... hm.....:o:o

Odesláno

oni: no to ja nejen s flexou ale klidne i COcko bo elektircka svarecka taky nevadi... :-) naraznicek jsem si taky lakovala - to teda s pomoci kamarada, ale taky jsem si zaradila..:-)))))

mam to jako fajn relax.. a tedko se oustim do myho mazlika, tak uvidim, co mi z nej vyleze:aut:aut:aut

kdyz jsem mela bejvaly auti - kadetta, tak tam byl motor vecne rozebranej....mati mi rikala, ze nejsem normalni a ze se mi divi, ze to pak jeste jede:D:D:D a ze jezdil hodne dobre:cool::roker

...pro predstavu, jak mam sikovny rucicky - kdyz se jim chce :D:roker:aut

stred4ar6.jpg

[upravil dne 10/3/09 Geri007]

Odesláno

teda,tak to cucim,takovejch je hodne malo, to budes asi cenna vid? sama lakovala? a nechces nalakovat ten muj,akorat nekoho schanim.:P

Odesláno

oni: covece, neee, ze bych nechtela pomoct bliznimu svemu....ale...to je prace za trest.. kdybych to nedelala pro radost, tak uz NIKDY vice.. nedivim se lakyrum, ze si to nechaj zaplatit:-)

vzdycky, kdyz neco kuim u kamose v garazi, tak mu radsi vymenim vsechny manzety na poloosach a jsem jak prase od grafitky, nez neco brousit :-D

...o prispevek dal jsem dodala foto pro predstavu.. hih

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

oni: covece, neee, ze bych nechtela pomoct bliznimu svemu....ale...to je prace za trest.. kdybych to nedelala pro radost, tak uz NIKDY vice.. nedivim se lakyrum, ze si to nechaj zaplatit:-)

vzdycky, kdyz neco kuim u kamose v garazi, tak mu radsi vymenim vsechny manzety na poloosach a jsem jak prase od grafitky, nez neco brousit :-D

...o prispevek dal jsem dodala foto pro predstavu.. hih

Jj,ten nárazníček si vzpomínám,tak to jsi ty,si musim pamatovat,už sem kolikrát vzpomínal,že se zeptám,jak pokračuješ s lakovánim,jen sem nevěděl která slečna to byla,seš šikulka,držim pěsti,ať ti to vydrží co nejdýl:super:potlesk

Odesláno

vendi.stejskal: jjj... to jsem ja...:D ...ja tak nejak pokracuju ve vsem postupne... ted se chci pustit do motoru.. nejaky upravy ale hlavne aby trosku vypadal jak motor - ne ten usmudlanej hnus, co tam ted mam...:roll:roll

...jinak vydrzet mi to vydrzi.. ja takhle magorim uz od stredni - co me do toho uvrtali kluci ze tridy...uzasnej relax v sobotu pod autem v teple garaze.. a v nedeli se pecou - jako spravna holka buchty a babovky a tak :D:aut

Odesláno

teda sikovna,to cucim,lakovat plasty je humpl,ale tohle vypada pekne,nechces jeste dat foto jak vypadas v nejakych monterkach a spinava? :D:D ne ze bych byl jako uchyl,ale asi nejsem jedinej koho by zajimalo jak to vypada,he!

Odesláno

oni: no, pokusim se vyhrabat jednu luxusni, kdyz jsem byla zalezla pod astrickou a lovila tam lambda sondu :-D

me jiak nikdy nikdo nefoti, ale pak mam jeste jednu, kdyz jsem bodovala prahy na kadovi:-)

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

oni: no, pokusim se vyhrabat jednu luxusni, kdyz jsem byla zalezla pod astrickou a lovila tam lambda sondu :-D

me jiak nikdy nikdo nefoti, ale pak mam jeste jednu, kdyz jsem bodovala prahy na kadovi:-)

tak super,budu se tesit,hned jak ji objevis prdni ji sem!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...