Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

pokud auto neni vybaveno z vyroby,tak bejt nemusej a to ze nekdo ma zasterky na 306 kde bejt nemeli,tak je to vyrobek od polaku a dodatecne dodelano! uz se to tady resilo a k tomuhle zaveru se myslim doslo!

nevem ako to je v cechach ale na slovensku zasterky byt musia na poslednej naprave...

v praxi to znamena ze kamarat si kupil novy seat ibiza a po par kilometroch dostal prvu pokutu za zasterky....

Odesláno
Původně zaslal: klm16

nevem ako to je v cechach ale na slovensku zasterky byt musia na poslednej naprave...

v praxi to znamena ze kamarat si kupil novy seat ibiza a po par kilometroch dostal prvu pokutu za zasterky....

pokud je to z vyroby schvalene bez zasterek tak bych jim tu pokutu narval do ri..!! :bacha

Odesláno

Moc pěkná 306, čirá optika s angel eyes mu fakt sluší a zadní světýlka jsou taky moc pěkný a co se týče interiéru líbí se mi ten předěl mezi kastlýkem a airbagem u spolujezdce. Jen je škoda že ve středovým panelu chybí ten vrchní díl ve stejné barvě.

Ale chválím :)

Odesláno

Kmotrik:

Dík za pochvalu. U toho střeďáku jsem váhal a ještě pořád váhám. Štvou mě tam ty popisky a navíc by to chtělo do laku i ty krajní.

Béďa:

Jo je tam a moc se jí tam líbí:cool:

Odesláno
Původně zaslal: Hope272

andreww:prosim tě,to si dal mezi ten airbag a kaslík nějakou lištu a nechal stříknout???

Jo je to taková prohnutá hliníková pásovina přihnutá podle kolena, stříknutá a nalepená.

Odesláno

To jo no ty popisky a kolečka jsou pro zlost, ale dalo by se to pořešit, jen by to chtělo hodně piplání se s tím :) , a ty na bokách taky vypadaj dobře když jsou stříknutý.

Ta hliníková pásovina je fakt dobrej nápad. Čeká mě ještě hodně práce na tom mojim :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...