Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: Lluciano

Přidám svůj kousek.

Za pár dní budeme s kámošem lakovat zadní dveře po bouračce od paní na parkovišti, pořeším rovnou i nějakou kosmetiku (odřené zrcátko, nárazník, odřeniny u kufru, u dveří a tak) a říkám si - co s těmi lištami na dveřích? Asi nejlepší by bylo je stříknout černou barvou na plasty, ne? Ty staré modely s lištami v barvě mě nějak nenadchly...

Ty lišty a nárazníky ,jak přední tak zadní,koukni se na moje,taková decentní úpravička,koupil sem (nechal sem si namíchat do spreje) matovku rallie-nevim,jak se to píše,a přestříkal,to to prokouklo,vypadá to dobře,ten sprej mě vyšel na nějakejch 180kč,

Přesně o tomhle mluvím. Mám ty lišty už skoro bílý a je to hnus. Díky :super

Odesláno
Původně zaslal: jaroslav23

1.9TD

Hezky umyto,osušit,naleštit,a znovu vyfotit ,jo a vevnitřku vycídit:super,jinak hezký autí,ať dlouho vydrží,trošku více fotek?:myslima vítej mezi nás:super:potlesk:potlesk

Odesláno

Jo jo,tydle jediné světla se mi totiž líbily,sice vypadají jako na starý model,ale ta čirá červená je nádherná... Ty plameny nejsou nalakované,je to jen nálepka,a toho že se to někomu nelíbí sem si už všiml,ale zase na druhou stranu jsou i tací co se jim to moc líbí. tak nevím,hlavně že se to líbí mě:aut

Odesláno

Spíše u těch plamenu mi nesedí zadní vrata... že to máš světlé zelené a pak ten prostředek tmavy a to křídlo v modré... nějak mi ta kombinace úplně nesedí ...

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Po venku to neni špatný,vypadá dobře,ale v tom motoru :myslimodstranil bych ten rez,vyměnil tu nohavici od krycího plechu,ten plech taky nic moc,chtělo by to trošku vychytat

http://img501.imageshack.us/img501/1753/peu5sja0.jpg

aspoň takle

http://img501.imageshack.us/img501/7559/dscn9973ys8.jpg

:super

Hele, trochu jsem to vylepšil, mrkni se sem :D

http://mylms.ic.cz/data/html/peugeot2.html

:cool:

Odesláno

Tak sem mrknul,je to lepší,ten krycí plech na potrubí je:super,ale si myslim,že to víko ventilů čevený? a tobě se to líbí?...................................................tak každýmu se líbí něco jinýho, podle mě.....se tam nehodí,ani na tech tlumičích,ty ,když už ,tak v barvě vozu,ale když se to líbí tobě,proč ne

je to jen muj názor

[upravil dne 11.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

jj, pěkný :-) Ale koukám, taky zbělalý ty (vršky) tlumiče :D

To už je úděl hliníku,občas se to musí trochu upravit:):P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...