Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

velmi kvalitne zpracovano, zavareny (predpokladam ze i zacinovany) listy, decentni spoiler hlavne moc se me libi kola - 306 vypada dobre s chromem a limcema rozhodne budu davat i na svoje i kdyz \"to je jeste beh na dlouhou trat\" :))))))) nicmene az dodelam taky poslu foto ale jsem teprve na zacatku s predstavou v hlave ale pojedu poradi motor -> exterier -> interier

doufam ze pak posles jeste foto z vnitrku a nejake foto zazadu

Odesláno

Zezadu bude hned po dodělání světel :-) a introš černy seriovy XSi ... takže tam prozatím není nic extra k focení. Co se týká kol budou určitě po sezoně na prodej za rozumný peníz.

Odesláno

Tak oslňovaní z venku max na jaro novým zadním nárazníkem, koly a podvozkem :-D ale vidím to určitě na ten podvozek ať jde auto ještě níže ... Jinak jsem zapojil prozatimně hudbu... tento rok už chci dojezdit a nic extra nekoumat... na to bude celá zima... přeci jen ty finance jsou trošku :-D

Odesláno

o financich me povidej jenom ted behem 1 mesice jsem do auta narval 70 000 a neni to ke vsemu ani videt :) (podvozek + motor) nicmene co do motorove/vykonostni stranky jsem na konci u nejakych 160-170k coz se me zda ze seriovych 130 solidni a na motor vydrzi dalsich 100k km

nicmene ted pijde na radu exterier a to taky neco stat bude hlavne kdyz ma proste clovek v hlave svoji predstavu co chce a ted musi hledat kompromis mezi svym snem a cenou :)))))

Odesláno

Tak to se divím, že jsi tolik do motoru stříkl nebylo lehčí sehnat motor origo silnější a do něj :-) Jinak u cabra bych na design byl hodně opatrnej přeci jen to auto je už sámo od sebe stavěno jinak :) takže bych volil luxusní kola a podvozek .... ale jakože fakt luxusní kola

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Tak to se divím, že jsi tolik do motoru stříkl nebylo lehčí sehnat motor origo silnější a do něj :-) Jinak u cabra bych na design byl hodně opatrnej přeci jen to auto je už sámo od sebe stavěno jinak :) takže bych volil luxusní kola a podvozek .... ale jakože fakt luxusní kola

no jelikoz sem si to privezl od nemcaku tak sem nevdel v jakym stavu je motor tzn do tech 70k se pocita i ca 35k za udrzbu - spojka, kapaliny, rozvody ( s pumpou) + napravy ale ted mam aspon jistotu ze ten motor slape ok a vydrzi me dlasich 100k km ak uz to bylo jenom chip, filtr, svody, snizeni hlavy , ...atd + trosku zkrasneni motoru ono kdyz je 1/2 motoru pokryta rezem vypada to hnusne

nicmene sem uvazoval o novem motoru z GTI ale nepodarilo se me sehnat takovej motor u ktereho mam jistotu ze vydrzi, vsechno byly bouracky na cumak..... a kupovat novy motor a rozebirat ho a byt si jistej to je mozna jeste vetsi suma :) nicmene zacinam s tim co ma ma treba jednou tam nacpu neco silnejsi ovsem pokud se me bdue chtit prestavovat karoserii protoze se obavam ze uz ted se krouti a kdyz do toho nacpu neco co bude mit 200koni tak by nemusela vydrzet :)

jinak puvodni myslenka je nechat auto co nejvic podobny originalu takze jen zahlazeni list, vytazeni blatniku, narazniky sem se rozodl ze kdyz novy tak aby byly kulaty a k autu se hodili nicmene ani po 12ti hodinach brouzdani netem sem zadny takovy nenasel takze asi originaly s mensima upravam zustanou a nejaky pekny kola ale jenom pekny kola vyjdou na 20 000 bez pneu a to nejsou este ty luxusni nicmene vrazit 80 000 do kol se me taky nechce :) ne ze by to neslo ale makat 1/2 roku v praci a vrazit vydelek do kol a zrat hlinu a korinky neni muj styl :)

omlouvam se za chyby ale mam v sobe 12 pivek a nejaky panaky :)

[upravil dne 6.7.2008 Tunny]

[upravil dne 6.7.2008 Tunny]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dlouho sem tady nebyl a pekne se to tady rozjelo :roker

Stiflere ... by me zajimalo kdo vsechno Ti rikal ze nevidel Rally bez ABS :o Snad ne ten jeden koment co si tam ukazoval.. vzdyt prave absence ABS mimo jine znaci verzi Rally..

moon13 .... no co dodat.. mel jsem take bilou 306ku a proste bila jim slusi a kdo rika ze ne ten nema oci :D Samozrejme u Tebe to predevsim podtrhuje verze Rally... fakt krasny :super a je videt ze ji davas to co ma rada dle spotreby :D :D Nicmene ja se nedostal ani pres 11L coz me samotnyho udivuje.. bohuzel sem nemeril treba pouze zavody.. tam verim ze sem se dostal i nad 15L :D

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Stiflere ... by me zajimalo kdo vsechno Ti rikal ze nevidel Rally bez ABS :o Snad ne ten jeden koment co si tam ukazoval.. vzdyt prave absence ABS mimo jine znaci verzi Rally....

Jo, ale rozdíl je v tom, že já nemam 306ku Rallye, ale mam klasickou GTi-6ku a pouze úroveň výbavy je \"Sport2Rallye\". Ve velkym TP mam psaný, že je ve vozidle přípustná doplňková výbava typu ABS, klima a další....první nemam, druhý mam, takže je to asi dost individuální, ale to mi vůbec nevadí....co se týče ABS nebo čehokoliv jinýho, tak to neřešim. Jsem spokojenej za to, co mam. ;)

Odesláno

tak tohle se mi líbí Creams - dobrá práce:super, chválím výběr laku, celkově nic přehnanýho to mám rád.;) Dobře pokračuješ :cool::)

[upravil dne 19.7.2008 King]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...