Creams Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: zabit tak tahle posledni fotka je fakt bomba, :potlesk:potlesk Citovat
Tunny Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 velmi kvalitne zpracovano, zavareny (predpokladam ze i zacinovany) listy, decentni spoiler hlavne moc se me libi kola - 306 vypada dobre s chromem a limcema rozhodne budu davat i na svoje i kdyz \"to je jeste beh na dlouhou trat\" )))))) nicmene az dodelam taky poslu foto ale jsem teprve na zacatku s predstavou v hlave ale pojedu poradi motor -> exterier -> interier doufam ze pak posles jeste foto z vnitrku a nejake foto zazadu Citovat
Creams Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Zezadu bude hned po dodělání světel :-) a introš černy seriovy XSi ... takže tam prozatím není nic extra k focení. Co se týká kol budou určitě po sezoně na prodej za rozumný peníz. Citovat
oni Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 prosimte jak jsou delany ty krouzky a jak svtej za svetla,jinka fakt parada..... Citovat
zabit Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 to: creams tak ta s tema krouzkama je snad jeste lepsi, jsem zvedavej jestli nas jeste necim oslnis jinak opet :potlesk:potlesk Citovat
Creams Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Tak oslňovaní z venku max na jaro novým zadním nárazníkem, koly a podvozkem :-D ale vidím to určitě na ten podvozek ať jde auto ještě níže ... Jinak jsem zapojil prozatimně hudbu... tento rok už chci dojezdit a nic extra nekoumat... na to bude celá zima... přeci jen ty finance jsou trošku :-D Citovat
Tunny Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 o financich me povidej jenom ted behem 1 mesice jsem do auta narval 70 000 a neni to ke vsemu ani videt (podvozek + motor) nicmene co do motorove/vykonostni stranky jsem na konci u nejakych 160-170k coz se me zda ze seriovych 130 solidni a na motor vydrzi dalsich 100k km nicmene ted pijde na radu exterier a to taky neco stat bude hlavne kdyz ma proste clovek v hlave svoji predstavu co chce a ted musi hledat kompromis mezi svym snem a cenou )))) Citovat
Creams Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Tak to se divím, že jsi tolik do motoru stříkl nebylo lehčí sehnat motor origo silnější a do něj :-) Jinak u cabra bych na design byl hodně opatrnej přeci jen to auto je už sámo od sebe stavěno jinak takže bych volil luxusní kola a podvozek .... ale jakože fakt luxusní kola Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 velice pěkný ta poslední je super Citovat
Tommy306 Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 ..a dovolím si malý offtopic..je na prodej:roll [upravil dne 5/7/08 Tommy306] Citovat
Tommy306 Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 spíš už nějak nestačí prostorově.. Citovat
Tunny Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Creams Tak to se divím, že jsi tolik do motoru stříkl nebylo lehčí sehnat motor origo silnější a do něj :-) Jinak u cabra bych na design byl hodně opatrnej přeci jen to auto je už sámo od sebe stavěno jinak takže bych volil luxusní kola a podvozek .... ale jakože fakt luxusní kola no jelikoz sem si to privezl od nemcaku tak sem nevdel v jakym stavu je motor tzn do tech 70k se pocita i ca 35k za udrzbu - spojka, kapaliny, rozvody ( s pumpou) + napravy ale ted mam aspon jistotu ze ten motor slape ok a vydrzi me dlasich 100k km ak uz to bylo jenom chip, filtr, svody, snizeni hlavy , ...atd + trosku zkrasneni motoru ono kdyz je 1/2 motoru pokryta rezem vypada to hnusne nicmene sem uvazoval o novem motoru z GTI ale nepodarilo se me sehnat takovej motor u ktereho mam jistotu ze vydrzi, vsechno byly bouracky na cumak..... a kupovat novy motor a rozebirat ho a byt si jistej to je mozna jeste vetsi suma nicmene zacinam s tim co ma ma treba jednou tam nacpu neco silnejsi ovsem pokud se me bdue chtit prestavovat karoserii protoze se obavam ze uz ted se krouti a kdyz do toho nacpu neco co bude mit 200koni tak by nemusela vydrzet jinak puvodni myslenka je nechat auto co nejvic podobny originalu takze jen zahlazeni list, vytazeni blatniku, narazniky sem se rozodl ze kdyz novy tak aby byly kulaty a k autu se hodili nicmene ani po 12ti hodinach brouzdani netem sem zadny takovy nenasel takze asi originaly s mensima upravam zustanou a nejaky pekny kola ale jenom pekny kola vyjdou na 20 000 bez pneu a to nejsou este ty luxusni nicmene vrazit 80 000 do kol se me taky nechce ne ze by to neslo ale makat 1/2 roku v praci a vrazit vydelek do kol a zrat hlinu a korinky neni muj styl omlouvam se za chyby ale mam v sobe 12 pivek a nejaky panaky [upravil dne 6.7.2008 Tunny] [upravil dne 6.7.2008 Tunny] Citovat
PnR Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 konecne som sfotil aj ja svoju spinava, ale aspon povysavana Citovat
AKCZ Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Dlouho sem tady nebyl a pekne se to tady rozjelo Stiflere ... by me zajimalo kdo vsechno Ti rikal ze nevidel Rally bez ABS Snad ne ten jeden koment co si tam ukazoval.. vzdyt prave absence ABS mimo jine znaci verzi Rally.. moon13 .... no co dodat.. mel jsem take bilou 306ku a proste bila jim slusi a kdo rika ze ne ten nema oci Samozrejme u Tebe to predevsim podtrhuje verze Rally... fakt krasny a je videt ze ji davas to co ma rada dle spotreby :D Nicmene ja se nedostal ani pres 11L coz me samotnyho udivuje.. bohuzel sem nemeril treba pouze zavody.. tam verim ze sem se dostal i nad 15L Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: AKCZ Stiflere ... by me zajimalo kdo vsechno Ti rikal ze nevidel Rally bez ABS Snad ne ten jeden koment co si tam ukazoval.. vzdyt prave absence ABS mimo jine znaci verzi Rally.... Jo, ale rozdíl je v tom, že já nemam 306ku Rallye, ale mam klasickou GTi-6ku a pouze úroveň výbavy je \"Sport2Rallye\". Ve velkym TP mam psaný, že je ve vozidle přípustná doplňková výbava typu ABS, klima a další....první nemam, druhý mam, takže je to asi dost individuální, ale to mi vůbec nevadí....co se týče ABS nebo čehokoliv jinýho, tak to neřešim. Jsem spokojenej za to, co mam. Citovat
AKCZ Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 No az bude vse co je v TP smerodatny tak to bude krasa Bohuzel tomu tak vetsinou neni.. Citovat
King Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 tak tohle se mi líbí Creams - dobrá práce:super, chválím výběr laku, celkově nic přehnanýho to mám rád. Dobře pokračuješ [upravil dne 19.7.2008 King] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.