Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V podstatě jediný který fungují 100% bezhohledu na konkrétní auto a rozměr je BOSCH. Valeo, Champion jsem vyzkoušel opakovaně a byla to mizérie. Já osobně mám teď bezramínkový z Tesca ( už 2. rok ) a pořád čekám až odejdou. A vony stále drží, nevržou, nemlátí... tak skoro bych řekl, že je možná koupím zase. Ale například na manželčině Fiatu Panda se nedají použít - vržou i po dokonalém vyčistění, skáčou po skle... Ale ber Bosch, to budeš spokojenej určitě.

[upravil dne 11/6/10 koblih69]

Odesláno

Neviem presne ake tam mam teraz, myslim ze Bosch a mam ich odkedy mam auto a netusim ako dlho tam uz boli, takze u mna su 3 roky, ale uz vidiet ze ucinok slabne...no a kedze musim este cosi objednat aby som to mal za urcitu sumu tak som chcel stierace, samozrejme bezramienkove...

A ide o automedik.cz ;)

Idem pozriet ake tam maju teda

Odesláno

kdyz uz je rec o steracich, tak se zeptam, jak byste resili tuto situaci:

sterac spolujezdce stira v podstate dobre. ale nejak se mu nedari v nejvyssi pozici tj. priblizne uprostred skla nahore. tam proste nestira. neni to uplne oblast destoveho senzoru, ale tesne pod nim. pomuze mi koupe noveho sterace? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Co na to povedat...skus a uvidis :mrk

no metode pokus-omyl jsem se chtel prave vyhnout, pac ty bezraminkove nejsou uplne levne a dost mozna zjistim, ze i novy sterac nezvlada tu oblast pac problem je treba v tom drzaku ...

Guest dreamtalks
Odesláno

24\" a 21\" .... on teda na spolujezdce by mel byt spise 20\" ale 21\" tam padne taky a stirne toho vic ;)

Odesláno

v kazdej lepsej predajni dielov ti podla katalogu da stierace presne ake potrebujes,

ja som mal bezramienkove \"zevraj\" kvalitne nemecke a po troch dnoch to zacalo skakat a vrzgat tak som kupil klasicky original stierac ale stal samotny pred soferom tolko ako dva bezramienkove (bezramienkove uz nechcem :D)

Odesláno

Y2K mno ja po zkusenostech se vsemi nahradnimy steraci sem opetovne skoncil u originalu.... tak coupe taky musim ted koupit.. .a koupim valeo.. ale ne v peugeotu btw tam je maji 2x drazsi nez ostatni dodavatele....

Zncaku jak jiz psaly jedine bosch alebo valeo

delku vis... ale i tak to musi kazdy prodejce vedet... podle takovbych tabulek co na co sedi.... ridicuv je vzdy cca o 3-5cm vetsi...

yp... sel bcyh do raminkovejch

A steradce se maji menit kazdy rok... a nebo ti to doskrave sklo jak mne na kombiku.... proste humus.

Odesláno

ja jsem koupil nedavno valeo na 406 a sterac spolujezdce je docela dlouhy a po setreni sjede koncem tak nizko, ze vyskoci na kapotu, jelikoz mi sterac nesel normalne vytahnout (raminko) abych ho mohl postelovat kousek nahoru, tak jsem musel konec sterace zariznout a zabrousit.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Keby ste boli niekto taky dobry a okomentovali ten link co tu mam, musim to uz surne vybavit....

THX

no mne tam jaxi chybi vetsi vyber bezraminkovych. pokud dobre vidim, tak je tam jedine 65 cm Valeo a ty zrejme potrebujes i druhy, asi kratsi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...