Y2K Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Poradte mi prosim ake stierace na coupe. Ako znacku tak aj typ, pripadne rozmer. Musim si nejake kupit a neviem ake Citovat
koblih69 Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 V podstatě jediný který fungují 100% bezhohledu na konkrétní auto a rozměr je BOSCH. Valeo, Champion jsem vyzkoušel opakovaně a byla to mizérie. Já osobně mám teď bezramínkový z Tesca ( už 2. rok ) a pořád čekám až odejdou. A vony stále drží, nevržou, nemlátí... tak skoro bych řekl, že je možná koupím zase. Ale například na manželčině Fiatu Panda se nedají použít - vržou i po dokonalém vyčistění, skáčou po skle... Ale ber Bosch, to budeš spokojenej určitě. [upravil dne 11/6/10 koblih69] Citovat
Y2K Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Neviem presne ake tam mam teraz, myslim ze Bosch a mam ich odkedy mam auto a netusim ako dlho tam uz boli, takze u mna su 3 roky, ale uz vidiet ze ucinok slabne...no a kedze musim este cosi objednat aby som to mal za urcitu sumu tak som chcel stierace, samozrejme bezramienkove... A ide o automedik.cz Idem pozriet ake tam maju teda Citovat
Y2K Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Co z tohto vybrat? http://www.automedik.cz/autodily.html?path[]=11947&path[]=79936&path[]=79961&path[]=739831&path[]=852499 A este otazocka, vodicov aj spolujazdcov asi nebudu mat rovnaku dlzku ze PS: Na tej stranke maju nejake divne odkazy, ved to sem neviem hodit v normalnej forme [upravil dne 11.6.2010 Y2K] Citovat
chechet Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 kdyz uz je rec o steracich, tak se zeptam, jak byste resili tuto situaci: sterac spolujezdce stira v podstate dobre. ale nejak se mu nedari v nejvyssi pozici tj. priblizne uprostred skla nahore. tam proste nestira. neni to uplne oblast destoveho senzoru, ale tesne pod nim. pomuze mi koupe noveho sterace? Citovat
chechet Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Původně zaslal: Y2K Co na to povedat...skus a uvidis no metode pokus-omyl jsem se chtel prave vyhnout, pac ty bezraminkove nejsou uplne levne a dost mozna zjistim, ze i novy sterac nezvlada tu oblast pac problem je treba v tom drzaku ... Citovat
Y2K Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Tak mne napriklad zvlada bezramienkovy vsetko OK, len uz je proste stary tak treba menit. No stale neviem ake a aky rozmer Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 24\" a 21\" .... on teda na spolujezdce by mel byt spise 20\" ale 21\" tam padne taky a stirne toho vic Citovat
farky Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 v kazdej lepsej predajni dielov ti podla katalogu da stierace presne ake potrebujes, ja som mal bezramienkove \"zevraj\" kvalitne nemecke a po troch dnoch to zacalo skakat a vrzgat tak som kupil klasicky original stierac ale stal samotny pred soferom tolko ako dva bezramienkove (bezramienkove uz nechcem ) Citovat
Y2K Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Leeenze...tu nejde o kazdu lepsiu predajnu ale presne tu co som napisal vyssie Citovat
Y2K Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Aaale coby...v pohode, ze clovek prehliadne sa stane Citovat
Chepp Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Y2K mno ja po zkusenostech se vsemi nahradnimy steraci sem opetovne skoncil u originalu.... tak coupe taky musim ted koupit.. .a koupim valeo.. ale ne v peugeotu btw tam je maji 2x drazsi nez ostatni dodavatele.... Zncaku jak jiz psaly jedine bosch alebo valeo delku vis... ale i tak to musi kazdy prodejce vedet... podle takovbych tabulek co na co sedi.... ridicuv je vzdy cca o 3-5cm vetsi... yp... sel bcyh do raminkovejch A steradce se maji menit kazdy rok... a nebo ti to doskrave sklo jak mne na kombiku.... proste humus. Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 ja jsem koupil nedavno valeo na 406 a sterac spolujezdce je docela dlouhy a po setreni sjede koncem tak nizko, ze vyskoci na kapotu, jelikoz mi sterac nesel normalne vytahnout (raminko) abych ho mohl postelovat kousek nahoru, tak jsem musel konec sterace zariznout a zabrousit. Citovat
Y2K Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 Keby ste boli niekto taky dobry a okomentovali ten link co tu mam, musim to uz surne vybavit.... THX Citovat
chechet Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: Y2K Keby ste boli niekto taky dobry a okomentovali ten link co tu mam, musim to uz surne vybavit.... THX no mne tam jaxi chybi vetsi vyber bezraminkovych. pokud dobre vidim, tak je tam jedine 65 cm Valeo a ty zrejme potrebujes i druhy, asi kratsi. Citovat
Y2K Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 No presne taky isty problem vidim aj ja, preto sa pytam Citovat
Y2K Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 Co toto? to by mohlo rozmerovo sediet nie? http://www.automedik.cz/nahradni-dily-universal.html?path[]=208&path[]=210&product=42579 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.