Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neoficialni letni sraz Chudčice.  

1. 1. Neoficialni letni sraz Chudčice.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Myslím že budete mít ráno pěknou kocovinu:D

Ale když budete spat tak vás polejeme studenou vodou :D

vodu ee to radsi nepudu spat :myslim

Odesláno

No teda za mě: čumnu mašky, ještě nebyla příležitost, a, pak se uvidí, rozhodně raději voda než scanky, ale jestli budou osvěžující???, Warum den nicht, vlastně jedu jen proto, že jen pár jedinců uvidí můj pupek(pupiček), a, to se jen tak nevidí,jelikož ho bedlivě střežím (a hýčkám). Na megasrazu bych byl pouze jeden z davu:D:D:D:D:D

Odesláno

Tak s tim mytim nevim, ale vyluxovat bych mohl, aby se někdo neumazal:D, tak za 3 a pul hodky vyrazim, doufám, že na D1 zas nebudou nějaký masakry, tuhle dálnici smrti nemám moc rád. Tak zatim

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Tak vás můžeme počůrat :D:aut

Jinak počasí bude super, co teda podniknem v sobotu??

Sobotu bych vylozene nechal na domluvu na miste kdyz nas nebude tolik tak se dohodnem bez problemu ;)

Odesláno
Původně zaslal: Mildík

Tak s tim mytim nevim, ale vyluxovat bych mohl, aby se někdo neumazal:D, tak za 3 a pul hodky vyrazim, doufám, že na D1 zas nebudou nějaký masakry, tuhle dálnici smrti nemám moc rád. Tak zatim

Z prace padam ve dvanact tak motorky v pohode stihnem bud na tebe pockam v ostrovacicich ja nebo bracha a dovedem te na okruh. jeste si zavolame. klidnou cestu a hlavne bezpecna jizda ;):papa

Odesláno

GRiMx: zatim jen posledni dva :D na pardubice nebyl vubec čas to umyt. na popice se mi nechtelo. ted to snad umyju.

už to auto neproživam jak kdysi...

Odesláno
Původně zaslal: čakom

GRiMx: zatim jen posledni dva :D na pardubice nebyl vubec čas to umyt. na popice se mi nechtelo. ted to snad umyju.

už to auto neproživam jak kdysi...

je mi to jasný ;):super navíc umejt to tak cestou do pardubic to máš stejně zase špinavý.. a navíc viděl jsi mě na srazu... tam se šíleně prášilo a otírat to každou hodinu to je prostě psycho :D

Odesláno

tak se vsem omlouvam ale asi ani v sobotu nedorazim neni to jeste na 100% ale asi to nevyjde mrzi me to tak at se akce zadari a kdyby nahodou tak bych se tam objevil

Odesláno

Tak jsem se před chvílí vrátil, srázek byl i přes hodně malou účast vydařenej, jsem rád že jsem tam aspoň na sobotu přijel. Zábava byla pořád a doufám že zase zopakujeme.

Taky děkuji Šusťovi za slíbenou zulu kolu a všem ještě jednou díky:super

Ani se mě od Vás nechtělo domů:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...