chechet Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Dnes mi došla HID sada xenonu takže o víkendu montáž a hned potom rozepsané zkušenosti. za kolik a odkud? taky uvazuji o lepsich svetlech. Citovat
Sion Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 byli to tyhle http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170456663411&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123 vysli přesně na 900,- a došli mi do deseti dnů. bez kufříku jen v obalce, ale poctivě zabalene. výbojky v krabiččce a balasty omotane navic bublinkama. Citovat
Sion Odesláno 28. říjen 2010 Autor Odesláno 28. říjen 2010 Tak jsem začal... těžko to budu mít za 40-60 minut jak uvádí návod. nejdřív sem nemohl sehnat vrták na víčko a když vidím co je tam místa tak mám chutě sundat narázník a světla. Citovat
Grlik Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 Myslím že to není až tak složitý ale je tam velice málo místa a navíc ta díra v té čočce je taky celkem mala a jestli ji potřebuje zvětšit tak je lepší sundat světla Citovat
ThorR Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 V čočce se nic nezvětšuje, HID sada je náhrada za origo žárovku, musí se akorát udělat otvor do plastového krytu na dráty co vedou k výbojce. Já tam tu krytku neměl více jak rok a nic se ani nemlžilo. Citovat
Sion Odesláno 29. říjen 2010 Autor Odesláno 29. říjen 2010 Nakonec to složity nebylo. Díry do víčka jsem udělal asi o 5mm menší než udávali v navodu a bylo to přesný. Po odsunutí pár hadiček jsem se dostal i k parabole celkem dobře. Největší pakárna je nasazení zpět přítlačného drátku. poprve jsem ho dal obraceně tak jsem si to natrenoval a druhy světlo už šlo lépe, i proto že tam bylo líp vidět. Dost času mi zabralo vybrání mista pro balasty. Nakonec jsem jeden přilepil oboustrannou páskou k boxu baterky (drží pevně), měnič sem tam nechal jen tak. a na druhé straně jsem použil dodaný plechový držák a pomocí něj připevnil pod šroub co drží expančku. na tépravé straně jsem ješte měnič nalepil na balast. snad to nebude mít vliv na funkci. Když jsem všechno poklidil tak jsem vítězne zapnul světla, ale nastal problém ... pravé nesvítilo. už jsem přemýšlel, kde jsem praštil s výbojkou a že budu muset koupit novou. Ale prošel jsem ještě všechny spoje a kabely a přišel na to. Ve svorkovnici kde jsou dva kabely jsem při zapojování jeden konektor protlačil ze svorkovnice. stačilo ho vrátit zpět, znovu napružit těsníci gumu a po zapojení zkontrolovat. Pak už vše svítilo jak má. Jako i jiným, tak i mě po zapnutí světel škytne rádio. Snad se s ním v budoucnu nic nestane. vlastně snad se nestane nic i se zbylou elektronikou. Přidám ještě pár fotek z montáže... Citovat
ThorR Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 Pěkný! Hlavně ať neplatíš pokuty. U mě se to neblaze zase projevilo na chodu motoru, nejprve jsem to ani moc nepoznal, ale po sundani je pravda, že to trochu mělo vliv i když jsem si to nějak nepřipouštěl. Citovat
Sion Odesláno 29. říjen 2010 Autor Odesláno 29. říjen 2010 Co myslíš tím, že se to neblaze projevovalo na chodu motoru? snížení výkonu nebo cukání? Citovat
Grlik Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 To by mě taky zajimalo jak se to projevilo na chodu motoru? Ještě bych uvital foto v noci z interieru jak to sviti v noci. Citovat
Sion Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 Dlouho jsem přemýšlel zda to sem vůbec dát. Je tu dost odpůrcu denního svícení zvláště na coupé, ale je tu i pár příznivců tak hlavně pro ně Citovat
silvar Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 hele na co se to denni sviceni napojuje? Citovat
Andreww Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Je to na + a - a třetí jde na parkovačku. Tak, aby při zapnutí na park. denní zhasly. Ale hodně lidí to nezapojuje Ale jestli Ti můžu radit, tak je tam nedávej Citovat
Stuchy Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 nedávat je ho divný není to originál a když je šero tak tě akorát někdo trefí za ty peníze co by to stálo si udělej xenony Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.