Berkoff Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Ahoj všem, jelikož jsem po dlouhodobější nemoci, a na jarní sraz jsem nemohl díky pobytu v nemocnici, davam do frcu fotky z Šebetova 2008 které jsem slíbil. Nekteri z vas mozna vzpomenou foceni mnou, kejtickou, pujcovani objektivu vecer u pivka. Jako bonus jsou tam fotky z navstevy westernoveho mestecka. Nakonec tam pridam i dalsi fotky, takze link na vyber vseho co jsem tady nasel pri uklidu. Stahujte zde http://www.berkoff.cz/pc-aneb-peugeot-club-cesko/ [upravil dne 2/2/14 14:24 od Berkoff] [upravil dne 2/2/14 14:26 od Berkoff] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 menší, hergot, menší, my to nechceme tisknout na plagáty, my si to chceme \"jen\" prohlídnout :myslim:myslim:roker Citovat
Berkoff Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 Nakonec to skončí na rajčeti je tam i odkaz na fotoalbum z Klášterního Hradišta [upravil dne 2/2/14 14:38 od Berkoff] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.