Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

MISS peugeot-club - VSETKO V 1. PRISPEVKU

Recommended Posts

Odesláno

Tak, po necakanom pocte fotiek a zaujme, som vytvoril nasledujucu galeriu, poradie je cisto nahodne (proste ako som to mal v PC :D) ...

Ak chce este niekto poslat fotku, moze, bude samozrejme zaradena (pripadne zmenit, atd ;))...

PRIEBEH HLASOVANIA:

kazdy, kto chce vyjadrit svoje sympatie, tak mi zasle SZ s 3 cislami, nic ine, proste format SZ --> X, X, X ...

Hlasy nepiste sem do vlakna, bolo by to neprehladne, takto to budem mat pekne pokope v spravach:super

Z tohto prveho kola postupia \"finalistky\", z ktorych bude zaverecne hlasovanie...

Hadam je to zrozumitelne, tu su -->

miss1.jpg

miss2n.jpg

miss3.jpg

miss4x.jpg

miss5.jpg

miss6.jpg

miss7.jpg

miss8.jpg

miss9b.jpg

miss10.jpg

miss11y.jpg

A aby sa nezabudlo na velmi specialnu ediciu, tieto pozicie su nesutazne, ale tak musel som to tu zhrnut:aut -->

missak.jpg

[upravil dne 12/6/10 Qcko]

Odesláno

Já jsem jednoznačně PRO:D

Volit Lvici roku by se mohlo opakovat klidně každej rok, myslím že nějakou menší odměnu by už vedení clubu našlo.

Jen by se muselo hlasovat a ne kecat, jinak by to bylo na 300 stránek:D

Odesláno

Jasne, bez kecanie, proste fotky, podla fotiek hore hlasovanie, par dni na samotny priebeh a hotovo :) ... je mi jasne ze zo strany \"muzov\" je to jasne, skor ide o to co si o tom myslim clenky:aut

...pripadne priatelky, manzelky :D

Odesláno

Já bych teda místo plavek bral raději zimní oblečení na lyže, aby nebyli potom doma poslintaný klávesnice a olízaný monitory :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...