Qcko Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Tak, po necakanom pocte fotiek a zaujme, som vytvoril nasledujucu galeriu, poradie je cisto nahodne (proste ako som to mal v PC ) ... Ak chce este niekto poslat fotku, moze, bude samozrejme zaradena (pripadne zmenit, atd )... PRIEBEH HLASOVANIA: kazdy, kto chce vyjadrit svoje sympatie, tak mi zasle SZ s 3 cislami, nic ine, proste format SZ --> X, X, X ... Hlasy nepiste sem do vlakna, bolo by to neprehladne, takto to budem mat pekne pokope v spravach:super Z tohto prveho kola postupia \"finalistky\", z ktorych bude zaverecne hlasovanie... Hadam je to zrozumitelne, tu su --> A aby sa nezabudlo na velmi specialnu ediciu, tieto pozicie su nesutazne, ale tak musel som to tu zhrnut:aut --> [upravil dne 12/6/10 Qcko]
Šalda Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Já jsem jednoznačně PRO:D Volit Lvici roku by se mohlo opakovat klidně každej rok, myslím že nějakou menší odměnu by už vedení clubu našlo. Jen by se muselo hlasovat a ne kecat, jinak by to bylo na 300 stránek:D
Přema Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 To by se vám líbilo vám tu ukazovat baby.......že....:aut:aut
Qcko Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 Jasne, bez kecanie, proste fotky, podla fotiek hore hlasovanie, par dni na samotny priebeh a hotovo ... je mi jasne ze zo strany \"muzov\" je to jasne, skor ide o to co si o tom myslim clenky:aut ...pripadne priatelky, manzelky
dzana.m Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Ja sem taky pro muže to bejt zajímavý:potlesk
Šalda Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Já bych teda místo plavek bral raději zimní oblečení na lyže, aby nebyli potom doma poslintaný klávesnice a olízaný monitory
Qcko Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 A mame vitazku, som zvedavy ci bude na dalsi rok prekonana:D:D:D:D
kaper Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 dzana.m Tak a už nemusíme vytaz(ka) je jasná:D:D:D:D:D:D:D:D
Šalda Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Sice trochu hubená ale zatím jedinná, tudíž zřejmě víteze máme:D
Přema Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Taky jednu přidám.....:D:D:D:D:D [upravil dne 8-6-10 Přema]
dzana.m Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 jo jo trošku sem musel zatahnout ten pivní pupek abych nevypadala tlustá:D:D:D
Recommended Posts