Tom560 Odesláno 23. říjen 2004 Odesláno 23. říjen 2004 Prosím vás, poraďte mi, kde se dá koupit, nebo objednat membrána do podtlakové pumpy na P 405 D? Nikde tu potvoru nemůžu sehnat a nedá se to bez ní zastavit. Jsem z Pelhřimova (to je až u Kojčic) Díky. Citovat
Dave_k Odesláno 24. říjen 2004 Odesláno 24. říjen 2004 Už se to tu myslím probíralo. Kup elektrickou podtlakovku a mechanickou vymontuj. Nejjednodušší a asi nejlacinější řešení. Citovat
Emiš Odesláno 24. říjen 2004 Odesláno 24. říjen 2004 Mam p205 a na ni mi mebranu za nakejch 200kc vystrihli a dovezly, kupoval jsem to v Telci v malym shopu naproti gymplu nemas to z pejru tak daleko a od ty doby mam po problemu. Citovat
Krokodýl Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 Čauves, nedávno mi ji poslal dobírkou nějaký chlap přímo z Pelhřimova, ale už nevím adresu. Tady je jeho e-mail: douda.tom@pel.cz. byla nová, výroba Itálie a chtěl za ni asi 560,-Kč, tak ho zkus. Citovat
Tom560 Odesláno 1. listopad 2004 Autor Odesláno 1. listopad 2004 Napsán autorem Krokodýl Čauves, nedávno mi ji poslal dobírkou nějaký chlap přímo z Pelhřimova, ale už nevím adresu. Tady je jeho e-mail: douda.tom@pel.cz. byla nová, výroba Itálie a chtěl za ni asi 560,-Kč, tak ho zkus. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.