jarajarda Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Před chvílí jsem se dozvěděl, že v Tanvaldě se bude konat představení divadla Járy Cimrmana, České nebe. Je to v sobotu 12.6. Nevíte, kde sehnat vstupenky, pokud je to vůbec ještě možné? Díky za pomoc Jen je veliká škoda, že už se ho nikdy nezúčastní Ladislav Smoljak.. \"Vidíš, já Ti říkal, že to budou chtít slyšet ještě jednou!\" Citovat
punkac Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 hele tu je seznam zájezdů, asi bych si zavolal do toho kina Jas, poptal podrobnosti jestli vůbec budou hrát Citovat
jarajarda Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 Tam jsem hledal a do Jasu se nemůžu dovolat, tak mne jen napadlo, kdyby někdo věděl o předprodeji, protože jsem ho nenašel.. Citovat
jarajarda Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 Tak jsem se dovolal, vyprodáno první den předprodeje po dvou hodinách.. Citovat
punkac Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 to mi trošku bylo předem jasný, až teď si uvědomuju, jaké jsem v roce 1997 měl štěstí, že se mi povedlo v UL zakoupit 4 lístky na hru Lijavec Citovat
Klabrdon Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Co já vim, tak na DJC jsou lístky vžcky hned pryč...chce to reagovat fakt hodně rychle :-) Citovat
aka Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 chce to vstavat vcas v Praze vetsinou kolem treti rano :)pak am clovek sanci aspon na neco Citovat
Vvitty Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 coze, ony v predprodeji vydrzely cele dve hodiny? Citovat
lape Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Taky se divím,že tak dlouho Kdysi bylo DJC v Kyjově a lístky byly pryč během půl hodiny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.