GRiMx Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Zdravím nevíte někdo o nějaké firmě co chromuje plastové díly na zakázku ??? To co jsem nakoupil nepasuje, takže bych potřeboval pochromovat originální díly... Citovat
oni Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 hele ja mam pocit ze chromovat plast ani nepujde,pac se to namaci do lazne a ta ma vysokou teplotu.... co chromovej sprej? Citovat
Qcko Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Plasty sa daju chromovat v pohode, ale je to dost draha zalezitost To uz fakt radsej ten spray, ale nedavaj si ten interier do chromu, za par dni ta to omrzi, hlavne teraz v lete, sa zblaznis z toho Citovat
Creams Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Doporučuji tuhle firmu : mám od nich víčka atd ... a vše super. Pošleš poštou a není problém jinak 10x10cm cca 150kč http://www.chromovani-plastu.cz/ Citovat
koblih69 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Plast se chromují např. napařením vrstvy mědi a následným pochromováním. Prodávané spreje jsou k ničemu - stačí si přečíst štítek .... indoor use only.... Existuje i profi lakovací systém, pak to vypadá například takto: Citovat
GRiMx Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 Původně zaslal: Creams Doporučuji tuhle firmu : mám od nich víčka atd ... a vše super. Pošleš poštou a není problém jinak 10x10cm cca 150kč http://www.chromovani-plastu.cz/ dík! Citovat
GRiMx Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 Původně zaslal: Qcko Plasty sa daju chromovat v pohode, ale je to dost draha zalezitost To uz fakt radsej ten spray, ale nedavaj si ten interier do chromu, za par dni ta to omrzi, hlavne teraz v lete, sa zblaznis z toho hele nemusíš mít z toho strach;) jedná se vážně jen o malé díly. detaily Citovat
Demo Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 www.nepokoj.cz Nechal jsem si tam sveho casu znovu pokovovat paraboly do stareho Scorpia a bomba... Citovat
Qcko Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 GRIMx: no som zvedavy na tvoj vytvor, dufam ze sa ti to podari, pockam si na fotky Creams: 10x10cm za 150...tak to je slusna cena:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.