Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň . Mám malú oázku : ako , kde zistím verzie počítačov :1. -motora 2. -abs

Jedná s mi o to že mám pp2000 . Pôvodne verziu 21 .. ,ktorá mi nevedela načítať počitač motora a abs. Dnes som preinstaloval najskôr na v 22.12 a updatoval na 23 .. a aj tak mi vevie načítať verzie počítačov. Jedná sa o 407 2000hdi /2008 vin :VF36ERHRH21745272 .

Chcel som pozrieť live hodnoty a nič. Ďakujem.

Odesláno

Ahoj, a zkoušel jsi to na své původní 1.6 HDI? Verze 21.xx by to už měla načíst, protože ta je z počátku roku 2009. Jedině jestli nebyl přehrávaný SW někdy v poslední době, ale myslím, že to už by měla ošetřit verze 23.xx. Načte aspoň VIN?

Odesláno

Nainstaloval som 22.14 , updatoval po nete az na 23.01 potom to pytalo registraciu a nakonec som inšaloval update 23.34 a nenačítalo to tiež rj motora

Odesláno

Aj tak vďaka . Už len skúsiť nainst . staršiu verziu a updatovať postupne , alebo isť do origo servisu nech to načítajú oni. No to mi moc nepomôže.

Odesláno

Po diegnostike v peugeote som sa dozvedel , že niektoré počítače sa nedajú načítať v celkovom teste a treba ich čítať ako samostetné jednotky.Tak som to doma skúšal a prekvapilo ma že rj motora v mojom aute nemá samostatný počitač fapu. Je v jednotke motora a pri terajších 50 000km počitač fapu vypisuje regeneráciu (výmenu)až po ďaľších 250 000 km. Je to možné? Ďaľšou novinkou pre mňa bolo oznámenie o nových diagnostických prístrojoch , ktoré majú dostať niekedy v auguste . Vie niekto o tom niečo?

Odesláno

Výše jsem se tě ptal, jak je to když chceš přímo testovat ŘJ motoru. Nejmenuje se ten nový diag. program náhodou DiagBox? Má to být novinka pro peugeoty i pro citroeny.

Odesláno

Ano pýtal ,len sú tam tuším až tri možnosti, auto v zaruke ,tak som nechcel riskovať. Ten nazov neviem , je to možné. Inak ďakujem za radu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...