sipka Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Zdar, potřeboval bych vyndat radiátor topení u P 405 ( nov. model ). Myslím, že se tu už někdy postup probíral, ale nenašel jsem ho. Tak kdyby náhodou někdo věděl. Citovat
Radek V. Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Nechci tě strašit, ale budeš muset demontovat palubku..... Citovat
sipka Odesláno 22. říjen 2004 Autor Odesláno 22. říjen 2004 Právě se tady psalo, že se palubka nemusí rozebírat. Citovat
Hics Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Nestraš Radku...:-) Palubka se sundavat nemusí, ale musí se povolit sloupek řízení a vyhnout doprava nahru, co to jde. Je pochopitelně nutné demontovat ze sloupku kryt spínací skříňky. Pak jde radiátor topení sice blbě, ale přeci jen vysunout do prostoru pod pedály. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 Me to nejspis taky ceka. Nasel jsem v prostoru u spolujezdce totiz fridex. Tece tou dutou hranatou trubkou ze strany od ridice. Stojim totiz na chodniku a s kopce. Cim to muze byt? O-krouzky? Nebo prdla hadice, deravej radiator? Projevilo se to az po vymene chladici kapaliny pri otevrenem ventilu topeni. Chjo, jak se IT stal automechanikem Citovat
sipka Odesláno 25. říjen 2004 Autor Odesláno 25. říjen 2004 Já už jednou měnil ty kroužky v tom napojení radiátoru, protože to tam teklo. V Peugeotu stojí 120 Kč. Ale teď to špatně topilo tak jsem se rozhodl, že vyměním ten radiátor celej. Ale nečekal jsem, že budu muset rozebrat půl auta. A ještě k tomu jsem musel heverem vyhnout trubku co drží vespod palubku abych ten radiátor vyndal. Podruhý bych se už do toho nechtěl pouštět. Pro ilustraci přikládám foto Když jsem potom rozebral ten starej tak jsem zjistil, že v něm odešla příčka co odděluje přívod a vývod z toho radiátoru. Takže voda co tam šla hned mizela vývodem pryč. Citovat
sipka Odesláno 25. říjen 2004 Autor Odesláno 25. říjen 2004 nějak mi tam ten obrázek nejde hodit Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Posli mi ho mailem na dobroslav.tyrkas@seznam.cz prosim, at vim do ceho jdu. Diiik moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.