Guest mriso Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Mám poškozené kabely v gumové chráničce mezi sloupkem předních dveří a zástrčkou připojenou do dveří, takže nefunguje centrál a stahování okna. Nemáte nějakej tip jak by se to dalo co nejjednodušeji opravit, protože natahovat nový kabely se mi moc nechce. Citovat
gvg Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Měl jsem to taky a proto mi nehrál přední levý reproduktor. Nic moc se s tím dělat nedá, protože jen to v konektoru zalitý. Takže ti nezbyde, než natáhnout nový dráty a pořádně to v té průchodce utěsnit. Citovat
graver Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Ale dá. Měl jsem to taky a nešel mi centrál. Pokud je problém v tom, že jsou některé kabely přerušené přímo v té gumové hadici, tak ji stáhnout, jehlovou zkoušečkou napíchat, kde a které jsou off a nahradit spojkou. Pokud je to mimo tu hadici, už je to horší. Citovat
gvg Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Tak ano, pokud je to někde mimo, pak jo. Ale pokud je to odlomený přímo u toho konektoru, pak to nejde.. Je to tam toiž zalisovaný a zalitý. Alespoň u mě to tak bylo. Je to něco, jako kdybys chtěl opravovat špatnej kabel u zalitý zástrčky... Pokud je to kdekoli jinde - lze. Asi nejlepší je to klasicky spájet cínem (žádná čokoláda) a pokud možno dobře izolovat (ideální zalít třeba do takovýho toho průhlednýho plastu, co se strká do těch tavnejch pistolí). [Editován dne 22/10/04 gvg] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.