Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Elektrické kabely

Recommended Posts

Odesláno

Mám poškozené kabely v gumové chráničce mezi sloupkem předních dveří a zástrčkou připojenou do dveří, takže nefunguje centrál a stahování okna. Nemáte nějakej tip jak by se to dalo co nejjednodušeji opravit, protože natahovat nový kabely se mi moc nechce.

Odesláno

Měl jsem to taky a proto mi nehrál přední levý reproduktor. Nic moc se s tím dělat nedá, protože jen to v konektoru zalitý. Takže ti nezbyde, než natáhnout nový dráty a pořádně to v té průchodce utěsnit.

Odesláno

Ale dá. Měl jsem to taky a nešel mi centrál. Pokud je problém v tom, že jsou některé kabely přerušené přímo v té gumové hadici, tak ji stáhnout, jehlovou zkoušečkou napíchat, kde a které jsou off a nahradit spojkou. Pokud je to mimo tu hadici, už je to horší.

Odesláno

Tak ano, pokud je to někde mimo, pak jo. Ale pokud je to odlomený přímo u toho konektoru, pak to nejde.. Je to tam toiž zalisovaný a zalitý. Alespoň u mě to tak bylo. Je to něco, jako kdybys chtěl opravovat špatnej kabel u zalitý zástrčky... Pokud je to kdekoli jinde - lze. Asi nejlepší je to klasicky spájet cínem (žádná čokoláda) a pokud možno dobře izolovat (ideální zalít třeba do takovýho toho průhlednýho plastu, co se strká do těch tavnejch pistolí).

[Editován dne 22/10/04 gvg]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...