tomaso-t2 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Zdravim, mam asi 2 mesice peugeot 406 coupe 2.0l z roku 1998 ,resim problem s teplotou, cetl jsem vlakna o teplote, ale neni mi par veci jasne... Normalni teplota motoru je lehoucce pod 80c muj problem je kdyz stojim (venkovni teplota 16c) tak vyleze teplota na 100 pak se zapnou obe sahary schladej to na 90 a pak to zase vyleze na 100 a tak je to porad dokola, ted se tam vymenil zrezlej kablik ci relatko tak trochu se to zlepsilo.. sahary spinaj pri 97 a vychladej na 87 a tak zase dokola... nemely by se sahary spinat postupne a taky na 2 rychlosti?? a ne ze se sepnou obe najednou a pri 97c ... vzdy jsem byl s aut zvyklej na to ze auto si teplotu drzi samo a rucicka budiku se ani nehnula.. tady a tady to furt osciluje.... nemohlo by to byt cidlama?? nebo je toto vse v norme? Znamej z Peugeot servisu mi rikal ze to neni dobre , ze to auto by si melo udrzovat teplotu samo [upravil dne 3/6/10 tomaso-t2] Citovat
Chepp Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 po nastartovani by mnela nabehnout jedna sahara... a druha az je to potreba... mam takovy dojem.... Citovat
Bendy_- Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 no co vim zase já, sepne se první na 90°C a druhej stupen na 100°C -> obě se rozhodně nemaj zapínat najednou, řešim podobný problém totiž, první se mi sepne na 100°C a druhá na 100°C, ale normalně se to drží na 90°C Citovat
Qcko Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Skontroluj cidlo na prvy rychlostny stupen, spina sa ti az druhy... inak idealna teplota je tesne pod 90°C Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: Chepp po nastartovani by mnela nabehnout jedna sahara... a druha az je to potreba... mam takovy dojem.... po nastartování--když je studený motor--není důvod aby se ventilátor točil--leda by byla zapnutá klima Citovat
tomaso-t2 Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 no kdyz to vyleze na 97c tak se to sepne na prvni stupen obe sahary (odhaduji to z toho ze nejsou skoro slyset, na ten vyssi stupen to uz by delalo vetsi hlukot si myslim) , na druhej stupen by to melo spinat pri 107c mi rikal zas jinej mechanik a ze to tak je normalni u těhle starejch pazoutu ze jim rucicka teploty vody porad cestuje:)... ale ze to tak je v poradku ze tady ta jedna sahara se spina kvuli klimatizaci a pak se sepnou obe na prvni stupen pri tech 97 a nadruhej az pri 107.... spis by me zajimaly zkusenosti ostatnich lidi co maji stejný nebo podobný motor jestli jsou zvykli kdyz auto stoji a je teplo ze se ukazatel teploty vody bezne pohybuje.... jinak bezna teplota za jizdy je u me 79c chladici jednotku mam v poradku a chladici mrizka neni zanesena.... Citovat
Bendy_- Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 mam stejný zkušenosti jak píšeš, ale myslim že se mi nejdřív sepne jen jedna a poté se přidá druhá, jenak teploty mam +/- stejný EDIT: myslim, že čakom někde psal, že to má taky tak. [upravil dne 8-6-10 Bendy_-] Citovat
comm Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 ono by sa obcas zislo ale precistit rebra chladica bo ako vsetci vieme predok nachyta vsetko od musiek az po prach a s kombinaciou vody dobre lepidlo. tak ze vycistit. potom treba mrknut celkovo ako je na tom chladic ci uz klimy alebo vody. inac mne diesel teraz ked su take tepla ide nieco cez 97stup. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.