paťas!!! Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 ahoj. je to neco pres mesic co sem si porodil P406....potrebuju se sni trosku seznamit.....budu rad kdyz mi trosku pomuzete .....jaky ma pal system?zajima me jake cerpadlo, prime neprime vstrikovani atd.....a vase postrehy?jak ste spokojeni, naco si dat pozor, nejčastějsi zavady....budu rad za kazdy postreh.....mejte se Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 zdar, tak cerpadlo muze byt bud rizene elektronicky Lucas Epic (obcas se sere) a nebo mechanicke Bosch ( na to se vetsinou prestavujou, kdyz se prave vys..re to cerpadlo Lucas) Citovat
paťas!!! Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 budu mit to elektronicke....a co se na tom muze vys**t???a na kolik muze prijit ten bosh???popravde naftakum moc nerozumim....nikdy sem ho nechtel a nezajimal sem se.......ale zmena je zivot zamiloval sem si ho.....a tak chcu zistit co nejvic Citovat
h4wk3y Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 tak si projed forum.. staci prvnich par stranek zde v sekci 406.. ja se tu pohybuju asi mesic a denne proctu asi milion stran o vsem moznem.... i kdyz porad neoc nevim, kord, kdyz jsem se v tom ted zacal trosku hrabat .. Pak si sezen knizku Jak na to Peugeot 406... Tam se toho take hodne dozvis a je tam i dost obrazku... Ale jinak procitej a procitej a procitej.. i sekci Servis, tam je toho take hodne zajimaveho.... A kdyz neco hledas, tak spis najdes pres google, ze das rozsirene vyhledavani a zadas tam toto - viz. foto. Preji hodne uspechu! Citovat
paťas!!! Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 dik urcite se po necem podivam:) je dobre o tom neco vedet Citovat
paťas!!! Odesláno 24. červen 2010 Autor Odesláno 24. červen 2010 mam v planu vymenit pal filtr....poradite mi jak na to???cucel sem do motoru a sem z toho blbec 1:kde ten filtr je??? 2:nasel sem tam balonek s napisem lucas(myslim) tak sem usoudil ze kdyz ho budu mackat tak dostanu naftu do filtru? 3:jak to odvzdusnim??4:jak narocna je vymena?? Citovat
comm Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 Tak gratulujem k vyberu mam teiz toto vozitko. co sa tyka pal. systemu tak je to taka cerna ovalna vec a mato 4 imbusy navrchu ked otvoris motor je to hned vedla vzduchoveho filtra. Inak doporucujem vymenit rozvodovy remen obydve kladky,vodne cerpadlo potom treba skontrolovat ako je na tom drazkovy remen a kladky i stlumicem kmitu. Omrkni cerpadlo ci niekde z neho nevali nafta alebo nieje niekde vlhke ak ano tak oprava ta vyde draho nevedia co za to pytat inak spravit sa to da aj doma. Davaj si pozor aby ti nikdy v nadrzi nedosla nafta bo tieto cerpadla cu mazane naftou. ak budes menit pal.filter tak napumpuj tym balonikom naftu do filtru a povol odvzdusnovak na vstupe cerpadla a pumpuj az kym ti nevileti nafta inak dalej odvzdusnovanie prebieha uz samostatne. Vstrekovanie je nepriame vybuch nastava v komurce tu davat bacha ked je zima treba zohriat auto pomalou jazdou ziadne machrovanie inak komorka praskne a ma to vazne nasledky inak vyhody su dlhsia zivotnost motora atd nevyhoda vysia spotreba oproti priamemu vstrekovaniu cca 0.5 - 1.0l. neviem co by som dodal ked tak sa spytaj popripade je tu dost prispevkov. Citovat
paťas!!! Odesláno 25. červen 2010 Autor Odesláno 25. červen 2010 comm: diky za super popis neni co dodat s autickem sem nadmiru spokojeny, este poladit par malickosti a bude to mazel jak ma byt.ale dotaz bych este mel. kolik ti to zere pri normalni obyc jizde??(\"na spotrebu\"), a jak vlastne funguje to neprime spalovani (na naftaky sem \"lajk\") nebo aspon princip toho vseho. jinak je servisovane nevynechalo jedinou garancni prohlidku tak sem aj klidnejsi.ale pro jistotu to omrknu Citovat
pastorek Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Původně zaslal: paťas!!! ...jak vlastne funguje to neprime spalovani... Tu nájdeš stručný popis všetkých druhov konštrukcie motora podľa prípravy zmesi. http://www.renaultforum.sk/rady-pre-motoristov/stvortaktnyi-motor-t250.html Citovat
paťas!!! Odesláno 25. červen 2010 Autor Odesláno 25. červen 2010 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: paťas!!! ...jak vlastne funguje to neprime spalovani... Tu nájdeš stručný popis všetkých druhov konštrukcie motora podľa prípravy zmesi. http://www.renaultforum.sk/rady-pre-motoristov/stvortaktnyi-motor-t250.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.