RadeU Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Čauvec lidi. Jsem tu novej,tak se omlouvám za případný problémy se správnou komunikací. Rozhodl jsem se pochlubit s mým miláčkem. Už ho mám přesně rok,od té doby jsem magor do aut, ale technický antitalent. A až teď po matuře mám čas se tu pochlubit i já. Je to 306 hatchback, motor 1.6 (65KW), rok 98, koupeno se 130 tisíci. Červená metla, okna a zrcátka v elektrice, vyhřívaný sedačky, klima, dešťovej senzor. Úpravy vlastně žádný,jen jsem si hrál se sprejama v interiéru: palubka,repráky atd. Jinak daný do kupy, jako destičky, rozvody, svíčky, řemeny, filtry, střední díl výfuku, letní, zimní gumy apod. [upravil dne 21/4/12 22:41 od RadeU] [upravil dne 21/4/12 22:42 od RadeU] Citovat
RadeU Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 21/4/12 22:44 od RadeU] Citovat
RadeU Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 21/4/12 22:46 od RadeU] Citovat
greg Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Ahoj, máš ji parádně naleštěnou Přeju hodně šťastných km. Citovat
RadeU Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 Díky,chlapy. Chtěl bych hlavně nějaký liťáky,ale v TP nemám 15\" a teď jsem dal prachy za letní gumy,takže jedině spolíhat na brigádičku. Citovat
vendelinek Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Proč mi připadá,že jsou zadní dveře trochu jiný jinak,pěkný autí,parádní barvička, taky přeju hodně km bez nehod Citovat
RadeU Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 A proč jiný?? V čem ti tak přijdou?? Přidám ještě nějakou fotku,něco najdu... Citovat
vendelinek Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Jen tak se ptám,se mi zdá trochu jinej odstín,takovej víc do červena:myslim Citovat
wooody Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 řek bych že to je stejný, asi nějkej optickej klam...... tak ještě bych ji dal dolu a to bude teprve kára... Citovat
RadeU Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 nee,wooody má pravdu, barva je stejná. A s tou výškou máš taky pravdu,teď v té trávě to ještě ujde,ale kdyby si to viděl na silnici. Občas je to jak stepní koza, úplný SUV :D Já bych ho vymazlil, ne žádnej mega tuning,to nemam rád,ale takovej decentní. Jenže prachy hýbou vším a mně zatím nedovolují hýbnout s ničím :( Citovat
wooody Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 jj vím jakej to je offroad, taky když zastavím u nějaký jiný 306 tak se divim jak sem s tim mohl původně jezdit.... jinak jak píšeš, podvozek kola, to je základ a potom jenom detaily... naprosto schvaluji Citovat
RadeU Odesláno 7. září 2011 Autor Odesláno 7. září 2011 Tak na začátku srpna jsem si Pažouta pokřtil.......škoda způsobena víceméně mojí vinou a přišla mě ta sranda na 12 tisíc :( Uploaded with ImageShack.us Citovat
RadeU Odesláno 7. září 2011 Autor Odesláno 7. září 2011 A takhle jsem si ho dnes vyzvedl hotovýho..... když už takhle dopadlo,tak jsem mu dopřál aspoň nový světla z faceliftu...nový Depa A mám prosbu. Nemáte někdo navíc ten označený ostřikovač světel? Ten my ještě chybí k úplnosti.... Uploaded with ImageShack.us Citovat
RadeU Odesláno 21. duben 2012 Autor Odesláno 21. duben 2012 Tak od loňskýho léta, kdy se pažout potkal zblízka s Suzuki jimmy, a daly se nový světla z faceliftu a nová stříška dozadu, došlo teď i na nový stěrače Bosch, novej tlumič výfuku a konečně i na ALU díky Lucasaovi, sice jen na 14\", pač v TP jiný nemám, ale i tak mám z nich radost. Foceno je to hned po nazutí....pak až naleštím auto, tak dodám nějaká nová fota.... By radeu at 2012-04-21 By radeu at 2012-04-21 By radeu at 2012-04-21 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.