Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

P 306 1.6 impexcar....konečně ALU !

Recommended Posts

Odesláno

Čauvec lidi. Jsem tu novej,tak se omlouvám za případný problémy se správnou komunikací. Rozhodl jsem se pochlubit s mým miláčkem. Už ho mám přesně rok,od té doby jsem magor do aut, ale technický antitalent. A až teď po matuře mám čas se tu pochlubit i já. Je to 306 hatchback, motor 1.6 (65KW), rok 98, koupeno se 130 tisíci. Červená metla, okna a zrcátka v elektrice, vyhřívaný sedačky, klima, dešťovej senzor.

Úpravy vlastně žádný,jen jsem si hrál se sprejama v interiéru: palubka,repráky atd.

Jinak daný do kupy, jako destičky, rozvody, svíčky, řemeny, filtry, střední díl výfuku, letní, zimní gumy apod.

[upravil dne 21/4/12 22:41 od RadeU]

[upravil dne 21/4/12 22:42 od RadeU]

Odesláno

Díky,chlapy. Chtěl bych hlavně nějaký liťáky,ale v TP nemám 15\" a teď jsem dal prachy za letní gumy,takže jedině spolíhat na brigádičku.

Odesláno

nee,wooody má pravdu, barva je stejná. A s tou výškou máš taky pravdu,teď v té trávě to ještě ujde,ale kdyby si to viděl na silnici. Občas je to jak stepní koza, úplný SUV :D:D Já bych ho vymazlil, ne žádnej mega tuning,to nemam rád,ale takovej decentní. Jenže prachy hýbou vším a mně zatím nedovolují hýbnout s ničím :(:(

Odesláno

jj vím jakej to je offroad, taky když zastavím u nějaký jiný 306 tak se divim jak sem s tim mohl původně jezdit.... jinak jak píšeš, podvozek kola, to je základ a potom jenom detaily... naprosto schvaluji

• O 1 rok později...
Odesláno

A takhle jsem si ho dnes vyzvedl hotovýho..... když už takhle dopadlo,tak jsem mu dopřál aspoň nový světla z faceliftu...nový Depa A mám prosbu. Nemáte někdo navíc ten označený ostřikovač světel? Ten my ještě chybí k úplnosti....:Dimg181jpgmk.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Tak od loňskýho léta, kdy se pažout potkal zblízka s Suzuki jimmy, a daly se nový světla z faceliftu a nová stříška dozadu, došlo teď i na nový stěrače Bosch, novej tlumič výfuku a konečně i na ALU díky Lucasaovi, sice jen na 14\", pač v TP jiný nemám, ale i tak mám z nich radost. Foceno je to hned po nazutí....pak až naleštím auto, tak dodám nějaká nová fota....

img005kopie.jpg

By radeu at 2012-04-21

img069kopie.jpg

By radeu at 2012-04-21

img063kopie.jpg

By radeu at 2012-04-21

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...