Balachar Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Presne si viem predstavit ako sa citis ... keby si kupil cinsku spojku a dvjohmotu z vrakoviska, tak ta to neprekvapí, ale vyberies si kvalitu, kupis to nove, tesis sa na pozitivny vysledok ... a ten je nahovno a riesenie zatial neurcité. A napis aj tomu Strakimu, to by bola u mna hned prva volba. Citovat
AnRy99 Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 tak tak ... :/ uvidíme ako to bude dalej no ... kde je vlastne chyba, ak so t niekedy vlastne dozviem Citovat
Balachar Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Dozvies, len sa musis spytat spravneho cloveka, ktory s tymto ma skusenosti ... ja som to napríklad dával tiež montovať známemu, ten to robí možno tak 12 rokov, ale opravuje všetko a 407 nerobil 1x a je to v pohode, možno to fakt postačí vystrediť a pôjde to ... napíš aj Strakimu! :-) Citovat
AnRy99 Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 keby to bolo tym vystredenim iba tak tu pobozkam kazdemu ruky nohy ... to by bol ten najlepsi pripad Citovat
Balachar Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Prídem sa postaviť prvý do radu uvidíš, bude to dobré, síce s tým máš komplikácie, ale všetko sa vyrieši k tvojej spokojnosti :-) Citovat
AnRy99 Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 bodaj by si mal pravdu, prešiel by som ti nohy dvakrat Citovat
Frantic Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Balachar tiez som pedant na auto, niekedy mozno az moc velky, ale su v zivote dolezitejsie veci ako spojka ci zotrvacnik... Citovat
AnRy99 Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 kebyze zarabam 2000 eur mesacne asi by som si to povedal aj ja, ale pomaly cela vyplata na spojku, hmm ... a teraz nakoniec bude zla, dufam ze to bude stacit len vystredit inak som skoncil :/ Citovat
Frantic Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 anry chapem tvoje znepokojenie, ale skus to brat s nadhladom... ide len o auto. bol som rovnaky ako ty, ale naucil som sa s tym zit:papa Citovat
bart.lbc Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Přesně tak, přeci si to opravoval proto aby to bylo v pořádku! Já bych měl z toho taky trauma. Mechanik to mohl udělat dobře i můžeš mít prostě smůlu na vadný kus, já takové štěstí mám taky. Jediný co se dá udělat špatně je dejme tomu to vystředění jak psal koblih a nebo dát obráceně lamela ale ta je od LuKu označená, kterou stranou příjde k převodovce. Jinak se můžeš kouknout na návod je tam to vystředění zde: http://ulozto.cz/xgyaoM4M/spojka-407-doc Citovat
AnRy99 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 frantic kebyze slo o nejaku feliciu tak do toho este kopnem, ale to auto bolo dost drahe vies ... to je dalsia vec co vo mne umocnuje tu nespokojnost, ale ta hlavna je ze som haklivy na auto .. bart.lbc tebe sa uz stalo si si kupil spojku a bola vadna? [upravil dne 18/11/13 06:46 od AnRy99] Citovat
AnRy99 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 takže situácia je takáto, mechanik to relatívne nevystredoval ... vystredoval to len vlastne tou stredovou tyckou ci co to je ... osattne nic, povedal, ze kebyze je to zle vystredene vlastne tak to ani neda dokopy. Hovori, ze on chybu nerubil ziadnu a urcite on spravil vsetko OK. takze zajtra mu nesiem novu spojku, tentoraz SACHS. Je si isty, ze je to chybny zotrvak alebo niečo ine, ale on ze chybu nespravil. Verim mu kedze on auta robi uz niekolko rokov a nieje to amater. Neviem co tam moze inak posrat. Robil aj v autorizovanom servise x rokov, takze o autach vie \"troška\" viac ako ja, a bohvie co by mohol na spojke posrat. ci je spojka na peu uplne ina a postupy su uplne ine ako na inych autach ? neviem, zajtra mi to ide rozobrat a ak si bude isty ze on nespravil chybu namontuje mi tam novu a \"stara\" ide na reklamaciu a ak by aj tato sachsova robila problemy tak to uz asi spojkou nebude, uvidi sa sam som zvedavy ci som fakt mal smolu na kus alebo kdesi zašpačkoval on P.S. v sekcii servis mi chalanisko odpisal ze to trasenie moze byt zlym usadenym loziska pripadne vyrobna chyba toho loziska, ale uz neodpisal ci by lozisko mohlo napricinovat aj ten divny rachotavy/dotacavy/kovovy zvuk pri vypinani auta a pri volnobehu to akesi rezonovanie, vase nazory? [upravil dne 18/11/13 20:19 od AnRy99] Citovat
Balachar Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Velmi ti zajtra drzim palce ... Citovat
bart.lbc Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Já jsem se spojkou problém neměl, mluvil jsem všeobecně. Koupil novou televizi vybalil a obraz byl né vodorovně s rámem tv ale šikmo tak jako bys přizvedl akvárium, následovalo domácí kino tam se zase po půl hodině spomalil zvuk jak když přidržíš gramofón (3. reklamace, pokaždé vše zabalit a odvézt komplet) hodit to z okna by bylo lepší. CD přehrávač Technics kdysi za 7000,- vložil cd-disk doma do mechaniky a drnčel jako tvá spojka dovezl do servisu 3x vráceno závada se neprojevila, až na po čtvrtý mi vyměnili celou mechaniku a už to bylo 10. let ok. Citovat
pyrone Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 daj mi prosim do SZ ktory mechanik to bol. dakujem Citovat
AnRy99 Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 mechanik bol sikovny spravil dobre, diagnoza, rozsypany zotrvacnik ... nevydrazal ani 1 m ... sachsova spojka namontovana a teraz len cakat na reklamaciu tej lukovej Citovat
poldy Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 bud som to prehliadol alebo si to nenapisal ... odkial konkretne si tu sadu luk kupoval? zda sa mi ze original krabica a oznacenie dielov znackou vyrobcu nie vzdy zaruci aj dobru kvalitu dielov ... kamenny obchod? znamy? neznamy? internetovy? slovensky? Citovat
Balachar Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 Nechcem sa chvalit, lebo je to maximalne nevhodne pri takej smole ... ale ja som vravel, že je to zotrvacnik! Pocuj a k tej Sachs spojke si kupoval aj novy zotrvacnik, alebo si nahodil ten stary? Citovat
AnRy99 Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 poldy, pracujem v autodieloch tak som si to zriesil sam, a nebol to poliak ale kvalita to mozem rucit viem kde robit ,,,, vsetko malo byt fajn ale vadny kus zrejme, jedno nastartovanie a zotrvak rachol lebo hned pri nastartovani to zacalo robit zdal sa byt fajn ale potom hned tam muselo niečo povolit. balachar ... v pohode, a musel som logicky dat komplet celu novu spojku lebo ked to chcem reklamovat tak musim posielat na reklamaciu celu staru spojku ... dufam ze mi to vyreklamuju ale to by boli kkti keby nie ale nikdy nevies zotrvak bol pevny ked som ho kupil, ked ho vybral tak ho knisalo do stran a mal volu ako hovado, aj sam mechanik ale aj ja ako lajk co viem veci porovnat mal ovela vacsiu volu ako stary zotrvak od vyrobi co som mal v aute /valeo/ luk uz v zivote nechcem ani vidiet ... poslednu dobu su na to len reklamacie a nic ine, nahodil sachs a auto ide jak po masle ,,, hadam sa tam cosi zase nepokafre, klop klop klop, dufam , lebo toto moje stastie ma stalo poriadne vela :/ hadam sa mi polovica vrati bohvie ... uvidi sa :/ a dakujem vsetkym za rady a snahu cennim si to hadam sa niekedy streneme na nejakom zraze Tak ako tu spomenul kolega, musim sa utešovat, POKIAL NEJDE O ZIVOT NEJDE O NIC !!! a je to pravda ... ! takze LEVIKOM ZDAR, zas si ho mozem híčkať [upravil dne 19/11/13 21:38 od AnRy99] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.