superjoe19 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Caute vsetci. Niekde som tu niekedy cital, zevraj nova optika do horeuvedeneho radia nie je. No moj sused sa na to moje radio pozrel, vravel, ze sa to da objednat, len to nie je na sklade, ze o 3 tyzdne to bude a vyjde to na 23€. Co si myslim, ze je prijatelna cena, ak budem vediet odkial to berie, co je to za typ a podobne, tak dam vediet Citovat
Chepp Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Trosku offf.. ale mas pekne auto v avataru... vypada uplne stejne jak to moje... ALe jako jinak je pekny... :-] [upravil dne 1/6/10 Chepp] Citovat
superjoe19 Odesláno 1. červen 2010 Autor Odesláno 1. červen 2010 hehe to som nasiel na nete, sa mi lubilo, tak som si to stiahol pekne auto mas Citovat
Chepp Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 ja vim.... a ty mas pekne auto v avataru :-] Citovat
superjoe19 Odesláno 1. červen 2010 Autor Odesláno 1. červen 2010 diky a inak, preco off topic? Citovat
Chepp Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 bo to ocem debatujeme nema s cockou nic spolecnyho... Si zalozil tema o cočce do originalniho autoradia.... a to nema mnoho spolecneho s tim ze mas moje auto ve svem avataru... [upravil dne 1/6/10 Chepp] Citovat
h4wk3y Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 no ja dneska vyndal radio,, sundal horni dekl a ocistil optiku laseru stouratkem do ucha - suchym - a CDcka zacaly hrat (predtim to chvili hrabalo a pak vyplivlo...) jsem spokojenej... Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Není nad uchošťour:D, taky se mi osvědčil i když s isoprophylalkoholem. Citovat
h4wk3y Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 ja prave doma nic nenasel, jen lih s benzinem, toho jsem se bal, tak jsem zkusil jen suchy, trosku jsem to postoural, poradne do tho fouknul a uz to cte CDcka jak divy Citovat
superjoe19 Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 mne to prave vobec nepomohlo, ani sa to cd nechcelo roztocit. tak preto som to dal znamemu a ten mi povedal, ze treba vymenit optiku a pojde to Citovat
h4wk3y Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 zajimave, co ma co toceni CD spolecneho s optikou Citovat
HonzaZ Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Když ho optika nerozpozná, tak se ani neroztočí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.