Mikulas Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Ahojte, viete mi poradiť, že koľko môže stáť prestriekanie karosérie na čierny matný lak? http://static.markiza.sk/a501/image/file/4/0276/wK54y5O1.jpg Citovat
shwaara Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 K čemu je ten matný lak dobrý? Je to pak aspoň nezměřitelný? Citovat
OK406 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: shwaara K čemu je ten matný lak dobrý? Je to pak aspoň nezměřitelný? Myslíš rychlost:D:D:D Citovat
shwaara Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 No jasně Tloušťka laku mi je fuk ) Taková stealth úprava. [upravil dne 1/6/10 shwaara] Citovat
HakTac Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Tohle není matný lak ale kokový nástřik - navíc tomu říkám prznění auta. Nechápu proč někdo musí prznit limuzínu tuningem. Není lepší si koupit nissana 350z v nismo úpravě a nemusíš už nic lakovat? Citovat
techynal Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 shwaara: Na Discovery v programe The Mythbusters testovali rozne ochrany proti radaru, vsetky boli bezuspesne. Boli tam veci ako auto obalene v alobale, CDcko za celnym sklom, folia/sprej/plexisklo cez SPZ a nic, vzdy to pekne zameralo a odfotilo. Ak si dobre pamatam, tak tusim az v dvoch castiach sa tomu venovali a zistili, ze bezne veci su zbytocne a ziadna z nich nefunguje. A to testovali len s radarom, ktory chytis do ruky ako pistol a nasmerujes na auto (v pripade nocneho fotenia SPZ pouzili stacionarny radar). A to neverim tomu, ze dokazes nejak oklamat laserovy radar (trojnozku), ktoru najnovsie pouzivaju a je schopna ta zachytit az na 1km v pripade pekneho, najlepsie v pripade pekneho a chaldnejsieho pocasia (ked nedochadza k vlneniu vzduchu nad cestou). Citovat
shwaara Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 techynal: Bavíme se pořád o běžných prostředcích ochrany? Jinak jo, souhlasím, alobaly a podobný nesmysly jsou k ničemu. U té barvy jsem si nebyl úplně jistej, nechápal jsem, proč by si jinak někdo dával takovou (pro mě) hnusnou barvu na nové drahé auto, kdyby to nemělo žádnou fičuru. Jinak laserové radary, (které chytíš do ruky jako pistoli) nejsou o nic horší než mikrovlnné... nebo mě alespoň žádná velká slabina teď nenapadá. Citovat
VOVKA Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Ja zase přemyšlel (přemyšlim) o čern. nastřiku nabo folie jen na střechu. Mam barvu (asi) kapucino a videl jsem 407ku ve stejne barve a s černou střechou a vypadalo to pekne. Citovat
psenda Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: techynal shwaara: Na Discovery v programe The Mythbusters testovali rozne ochrany proti radaru, vsetky boli bezuspesne. Boli tam veci ako auto obalene v alobale, CDcko za celnym sklom, folia/sprej/plexisklo cez SPZ a nic, vzdy to pekne zameralo a odfotilo. Ak si dobre pamatam, tak tusim az v dvoch castiach sa tomu venovali a zistili, ze bezne veci su zbytocne a ziadna z nich nefunguje. A to testovali len s radarom, ktory chytis do ruky ako pistol a nasmerujes na auto (v pripade nocneho fotenia SPZ pouzili stacionarny radar). A to neverim tomu, ze dokazes nejak oklamat laserovy radar (trojnozku), ktoru najnovsie pouzivaju a je schopna ta zachytit az na 1km v pripade pekneho, najlepsie v pripade pekneho a chaldnejsieho pocasia (ked nedochadza k vlneniu vzduchu nad cestou). Hele co si budeme povidat jo vsechno jde kdyz se chce .. ja mam antiradar s rusickou (ano je to zakazane) . takze me az na usekove mereni nic nezmeri.. ale to uz mam zarizeny .. staci reflexni barvou (neco jako cirej lak) natrit znacku takze tam pak po vyfoceni bude jen bilo muhehe jinak teda puzivam tento prudukt: http://www.antiradary.net/laserova-rusicka-antilaser-g9/ zde naky cteni o tom:http://www.antiradary.net/antilaser-laserova-rusicka-g9/ jinak k tematu: Levnejsi a podle me i prakticcejsi je prevlek automobilu folii. Kamarad si ted nechal polepit Octavku na bilou matnou a je to uplna parada!!! nepoznal bys ze je to folie.. a ma to vyhodu v tom ze kdykoli se to da sundat a nemusis nic nechat prepisovat v TP [upravil dne 1.6.2010 psenda] Citovat
jofo Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Akoze nemusis prepisovat? Pri kazdej zmene farby musis robit aj zmenu v TP. Je jedno ci je to folia alebo co. Dokonca ked mas strechu, kapotu a zadny kufor v inej farbe mal by si to mat zapisane v TP. Na slovensku ked zmenis farbu tak musis ist este aj na KO-kontrolu originality. Citovat
shwaara Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Rušička samozřejmě super věc, ale na sprej bacha. Trochu jsme ho (Photoblocker) testovali a většinou to s ním bylo na fotce čitelnější než bez něj :-D Citovat
techynal Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 psenda: Antiradar na sposob Valentine One ci laserove rusicky je trochu rozdiel ako lak auta ci CDcko za celnym sklom, nemyslis? Citovat
VOVKA Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: jofo Akoze nemusis prepisovat? Pri kazdej zmene farby musis robit aj zmenu v TP. Je jedno ci je to folia alebo co. Dokonca ked mas strechu, kapotu a zadny kufor v inej farbe mal by si to mat zapisane v TP. Na slovensku ked zmenis farbu tak musis ist este aj na KO-kontrolu originality. v ČR taky Citovat
shwaara Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Ale na oktávky si lidi rvou takový šílenosti, že nějakou fólii na nich už nikdo neřeší Citovat
VOVKA Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: psenda jinak k tematu: Levnejsi a podle me i prakticcejsi je prevlek automobilu folii. Kamarad si ted nechal polepit Octavku na bilou matnou a je to uplna parada!!! nepoznal bys ze je to folie.. a ma to vyhodu v tom ze kdykoli se to da sundat a nemusis nic nechat prepisovat v TP [upravil dne 1.6.2010 psenda] Nevim ale ja si myslim že sundat folie neni tak jednoduche. Citovat
Mikulas Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 Ďakujem za nápady a názory. Mimochodom nejde mi o to, aby ma nechytil radar a pod. jednoducho sa mi matná čierna farba páči na autách a myslím si, že tá farba pekne pasne aj na 607, ale je to vec vkusu. Dám asi tú fóliu v najbližšej dobe Citovat
jofo Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 No vsetci chcia aby sa im auto bliskalo a ti si ju das matnu. Videl si film taxi taxi? tam bola jedna 607 upravena ako vojenska. Ta mala matnu farbu a teda nebolo to bohvieco. Myslim ze to bolo tam kde viezli toho japonskeho ministra. Ale ak sa ti to paci ja si rad pozriem ako to vypada v skutocnosti. len si to daj spravit nejakej firme s good referenciami. Ono pod tou foliou vidno kazdu nerovnost a smet. Citovat
jofo Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Kurna bola. Ale to je jedno aj to je pekne auto. A na predstavu to staci tiez. Citovat
cyril1605 Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Celkom zaujimavá stránka na úpravu http://www.tomafol.sk/o-nas/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.